18ο Εργαστήριο Μάρκετινγκ για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις για ένα επιτυχημένο 2016 και στη Θεσσαλονίκη

    Από: Startup Team

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με ειδίκευση στις μικρές επιχειρήσεις παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη για 18η φορά το πρακτικό εργαστήριο (workshop) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρηματιών Μικρών / Μεσαίων επιχειρήσεων & των Ελεύθερων Επαγγελματιών με την έναρξη της νέας χρονιάς για να θέσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους για την αύξηση του τζίρου σας και να δημιουργήσετε τη βάση για ένα 12μηνο πλάνο μάρκετινγκ.

  • Αρχές Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Εκπαιδευτείτε και κάντε μόνοι σας το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!

!command:ad!

Με το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής Μάρκετινγκ θα εκπαιδευτείτε στις βασικές Αρχές για το Μάρκετινγκ των Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών για να βρείτε νέους πελάτες και να αυξήστε το τζίρο σας, προσαρμοσμένα στην έναρξη της νέας χρονιάς!

Μέσα απ’ αυτό το εργαστήριο Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής θα γνωρίσετε:

  • Τι είναι το μάρκετινγκ της Μικρομεσαίας Επιχείρησης & του Ελ. Επαγγελματία.
  • Τις τάσεις του μάρκετινγκ για το 2016.
  • Πως να αναγνωρίζετε και προσελκύετε τον πελάτη που σας ενδιαφέρει και μπορεί να αγοράσει από εσάς.
  • Πως να θέσετε του στόχους σας για τη νέα χρονιά. Ποιες ενέργειες μάρκετινγκ είναι αποδοτικές στις Μικρές Επιχειρήσεις και πως να τις αξιολογείτε.
  • Πως να βρίσκετε πόσα χρήματα πρέπει να ξοδεύετε για το μάρκετινγκ σας κάθε χρόνο χωρίς πρόβλημα.

Με τη λήξη του εργαστηρίου θα έχετε δημιουργήσει, με τη βοήθεια του Συμβούλου Μάρκετινγκ, τη βάση για ένα 12μηνο πλάνο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας! Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 – Διάρκεια 5 ώρες – 11.00-17.00 – Hotel Egnatia Palace Θεσσαλονίκη

Early Booking Offer: κόστος συμμετοχής 95 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) – για εγγραφές μέχρι 18/1/2016

Τηλέφωνο πληροφοριών: 211-7706299 (εσωτερικό 1)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.marketingconsultant.gr/seminarsmarketing

Βιογραφικό Εισηγητή:

18ο Εργαστήριο Μάρκετινγκ για μικρές - μεσαίες επιχειρήσεις για ένα  επιτυχημένο 2016 και στη Θεσσαλονίκη

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice (www.marketingconsultant.gr/marketing-in-practice) που προβάλλεται κάθε Πέμπτη 21.30 στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας.