Διοργάνωση εβδομάδας αφιερωμένης σε νεοφυείς επιχειρήσεις από το StartupEurope / Ευρωπαική Επιτροπή, το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ με τίτλο: -Europe Startup Week Chania-

    Από: Startup Team

Τόπος Διεξαγωγής: Χανιά, Kέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2016.

Το STARTUP EUROPE WEEK οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative και διοργανώνεται στα Χανιά από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. Ο σκοπός του STARTUP EUROPE WEEK είναι να προβάλει τις δράσεις του Startup Europe και όλα τα υπόλοιπα τοπικά εγχειρήματα σχετικά με την (startup) επιχειρηματικότητα που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 350 περιοχές, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

SEW Chania θα είναι:

Εστιασμένο σε περιφερειακό/τοπικό επίπεδο: δίνοντας πληροφορίες για το υπάρχον οικοσύστημα και στο τι μπορούν να κάνουν τοπικά οι επιχειρηματίες.

Μια ιδανική περίσταση για δικτύωση και για να αποκτήσουν οι τοπικοί ενδιαφερόμενοι πληροφορίες που δε μπορούν να βρούν στο διαδύκτιο.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις,  πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαικά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α.

Δωρεάν εισητήρια (περιορισμένες θέσεις)

Email Επικοινωνίας: chania@startupeuropeweek.eu

Φόρμα για να πιτσάρεις το Startup σου

Ενημέρωση από Facebook