Open Coffee Athens LXXVIIΙ

    Από: Startup Team

Πηγή opencoffee.gr

Η πρώτη αθηναϊκή συνάντηση της χρονιάς λαμβάνει χώρα αυτή την Παρασκευή το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Οι startup lovers της πόλης ανανεώνουμε το ραντεβού μας για γνωριμίες συνοδεία καφέ, σε κλίμα φιλικό, χωρίς γραβάτα.

Οι ομιλίες αυτή τη φορά έχουν ως εξής:

– Ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το Hotelgenius, την σουίτα λογισμικού που φέρνει τις λειτουργίες διαχείρισης του ξενοδοχείου σας online.

– Οι Βέρα Παπαγγελοπούλου και Εύα Επιτροπάκη, συνιδρύτριες, θα παρουσιάσουν το JamJar και την ιστορία πίσω από τις πιο κομψές χειροποίητες δημιουργίες του ελληνικού διαδικτύου.

– Ο Λάζαρος Καψιάς, συνιδρυτής της Antcor, θα μοιραστεί την ιστορία και τα διδάγματα από την ίδρυση της εταιρείας ως και την εξαγορά και απορρόφηση αυτής από την εισηγμένη ελβετική u-blox.

Πρόγραμμα

Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται στον αριθμό 138 της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Μουσείου στις 19.00. Το κυρίως μέρος –αυτό του networking– συνεχίζεται στο bar αμέσως μετά τις ομιλίες. Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό facebook event. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί!