Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards

    Από: Startup Team

Μετά το ενδιαφέρον που καταγράφεται στα Παπαστράτος Startup Greece Awards, με αρκετές ενδιαφέρουσες συμμετοχές, παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, ώστε να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα. Η νέα ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Με την συμμετοχή στα βραβεία, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό και ιδιαίτερα χρήσιμο Bootcamp, με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν στη χώρα μας. Η αρχική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που οι ίδιες οι εταιρείες θα υποβάλουν στην online αίτηση υποψηφιότητας και σύμφωνα με τα γνωστοποιημένα κριτήρια αξιολόγησης. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται online με διαφορετικούς συνδυασμούς αξιολογητών ανά ενότητα βραβείων.

ΟιStartup εταιρείες που θα λάβουν υψηλές βαθμολογίες, θα συμμετέχουν στο εξειδικευμένο ολοήμερο Bootcamp, που θα λάβει χώρα πριν από την τελετή απονομής, τον Μάρτιο 2016. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους σε έμπειρους εκπροσώπους της Επιτροπής Αξιολόγησης, να πάρουν ένα συνολικό feedback και εξειδικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του επιχειρηματικού τους μοντέλου, καθώς και να δικτυωθούν και κερδίσουν σημαντικές συμβουλές για την περαιτέρω επιχειρηματική τους ανάπτυξη, μέσω προσωπικών συναντήσεων με εκπροσώπους από Venture Capital Funds, Business Angels αλλά και πιθανούς πελάτες – συνεργάτες.

Πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής, καθώς και την online υποβολή δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.startupawards.gr.