Not Another Networking Event No Computers Allowed – ΙΤΣ ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΜ

    Από: Startup Team

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Σύμφωνα με τον James S.A. Corey «Τι είναι ο πολιτισμός, αν δεν είναι άνθρωποι να μιλούν ο ένας στον άλλο πάνω από μια καταραμένη μπύρα;».

Το Not Another Networking Event επιστρέφει για 3η φορά στο Ρομάντσο, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016.

Προσκαλούνται designers, developers, marketeers, entrepreneurs, startup enthusiasts, programmers και όποιοι άλλοι δημιουργικά ανήσυχοι, για να διαπιστώσουν στην πράξη πως οι καλύτερες γνωριμίες συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ξεχάστε τις τυπικότητες, αφήστε το laptop στο γραφείο και ελάτε σε μια βραδιά πιο παραγωγική απ’ ότι φαντάζεστε!

Μέσα από το Not Another Networking Event θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε την ιδέα σας και -γιατί όχι-  να βρείτε υποστηρικτές, να ενταχθείτε σε μια ομάδα με καινοτόμες προτάσεις ή απλά να γνωρίσετε ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους του χώρου!

Το τρίτο Not Another Networking Event εγκαινιάζει την πρωτοβουλία των key networkers, επιφανείς ανθρώπους του χώρου των επιχειρήσεων και του ευρύτερου δημιουργικού κλάδου, οι οποίοι θα προσκαλούνται στο χώρο του Ρομάντσο ως επίτιμοι networkers, για να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους. Ο πρώτος καλεσμένος, για το event της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2016, είναι ο Μάκης Αντύπας, co-founder και CIO της Viva Payments και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του TEDxAcademy.

Disquited on the path of imperfection | Kostapanos Miliaresis | TEDxUniversityoftheAegean

Not Another Networking Event

Not Another Networking Event No Computers Allowed – ΙΤΣ ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΜ