Eπιχειρηματική αποστολή κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού BIT 2016

    Από: Startup Team

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα τou τουρισμού θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού BIT 2016, στις 12-13 Φεβρουαρίου 2016, στο Μιλάνο. H επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas.

Η έκθεση ΒΙΤ 2016 είναι από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις στο χώρο του τουρισμού. Σηεμιώνεται ότι το 2015 είχε προσελκύσει περισσότερους από 1.500 εκθέτες και 60.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με ιταλικούς φορείς από το χώρο του τουρισμού, με έμφαση στις αναδυόμενες και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο γαμήλιος και ο αθλητικός τουρισμός.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • να προσεγγίσουν νέους πελάτες
  • να εντοπίσουν καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα
  • να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους στην Ιταλία σε παραδοσιακές και αναδυόμενες μορφές τουρισμού
  • να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες με την Ιταλική Τουριστική Βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Ευγενία Τζανετοπούλου, Επιμελητήριο Αρκαδίας (e-mail: info@arcadianet.gr, τηλ: 27210 227141) ή τον κ. Παναγιώτη Ιγνατιάδη,  Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (e-mail: ignatiadis@help-forward.gr τηλ: 2810 391954)