Σεμινάριο WordPress από τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation

    Από: Startup Team

Οι εγγραφές ξεκίνησαν – δωρεάν συμμετοχή για ανέργους

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation, φιλοξενεί στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για WordPress που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν να διαχειρίζονται περιεχόμενο.

Ξεκινώντας, οι συμμετέχοντες, θα μάθουν πώς να διαμορφώνουν περιεχόμενο και να το προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες τους χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins. Στη συνέχεια θα συζητηθούν τα Themes στο WordPress, ώστε να μπορούν να επιλέγουν αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, η διαδικασία Search Engine Optimization (SEO), αλλά και το πώς θα διατηρούν την ιστοσελίδα τους σύγχρονη και ενημερωμένη.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Εγγλέζος, ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας interTEN ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ, αντί της κανονικής τιμής των 180 ευρώ, χάρη στην ευγενική χορηγία των IpHost Hosting και domain name .eu. Συγκεκριμένος αριθμός δωρεάν συμμετοχών έχει προβλεφθεί και για ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται πολύ καλή εξοικείωση με τους υπολογιστές, με το διαδίκτυο και τους browsers καθώς και βασικές γνώσεις μορφοποίησης κειμένου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν χρόνο δωρεάν hosting από την IpHost κι ένα domain name .eu επίσης για έναν χρόνο δωρεάν, ώστε να φτιάξουν το δικό τους WordPress site.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Found.ation.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ: www.eventora.com/en/events/wordpress-course-content-manag

Πρόγραμμα:

8/2/2016
Session 1: Getting Started With WordPress
Session 2: Organizing the Content

9/2/2016
Session 3: Managing & Editing Content
Session 4: Add functionality to your site with plugins
Session 5: Make your site look great with themes
Practicing WordPress Session: Theming your Site

10/2/2016
Session 6: Search Engine optimization
Session 7: Sharing your content
Session 8: Maintaining WordPress
Practicing WordPress Session: Creating Content for your Site