Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

    Από: Startup Team

Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing – Θέμη Σαρανταένα. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2015 ήταν οι αλυσίδες COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), NOBACCO (BEST USE OF TECHNOLOGY), CHILLBOX (BEST PRODUCT QUALITY), PALMIE BISTRO (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), GOODYS (SOCIAL RESPONSIBILITY), COFFEE BRANDS (BE SPOKEN FRANCHISOR), CRISLIA (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), COFFEE LAB (MOST PROMISING FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BEST CONCEPT RE-DESIGN), O-MORFIA (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT ), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), DUST & CREAM (BEST URBAN FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), IQ PARFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT), ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΜΑΣΟΥΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), SOLO (BEST FRANCHISE MANAGER), ΒΕΝΕΤΗΣ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), ΚΕΜ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ), BEST FRANCHISE LEADER αναδείχθηκε ο κ. ΒΛΑΣΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ και WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR αναδείχθηκε η κ. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος των TODAY GROUP.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που προσδίδει σε όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα εντασσόμενοι σε ένα ισχυρό σύστημα franchise με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, αποδεικνύουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το franchising στην ελληνική οικονομία, καθώς προσφέρει το ιδανικό πλαίσιο για ταχεία και στιβαρή ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.»

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν θα γίνονται δεκτές από 3/02/16 έως 31/03/16.