BEST FRANCHISE WORKPLACE για τον Όμιλο So Easy Education στα Franchise Awards 2016!

    Από: Startup Team

Ο Όμιλος So Easy Education (εκπαιδευτήρια So Easy, εκπαιδευτήρια Αρειμάνιο, εκπαιδευτήρια EasyWin.net) κατέκτησε το βραβείο “ BEST FRANCHISE WORKPLACE ” σε ένα θεσμό στον οποίο πρωταγωνιστούν οι μεγαλύτερες αλυσίδες franchise τα τελευταία χρόνια. Η Franchise Business Services διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά τα Franchise Business Awards, όπου δόθηκαν 22 βραβεία στις καλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα!

Τη βράβευση παρουσίασε με επιτυχία ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, ο οποίος κάλεσε τους κ.κ. Θοδωρή Τζόγια και Δημήτρη Ραμαντζά – Διευθύνοντες Συμβούλους του SO EASY GROUP να παραλάβουν το βραβείο “BEST FRANCHISE WORKPLACE.

Ο κος Ραμαντζάς παρέλαβε το βραβείο από τον κο Μανώλη Καψαμπέλη, Γενικό Διευθυντή της Crepaland και Εξειδικευμένο Σύμβουλο Ανάπτυξης Συστημάτων Franchise. Ο κος Ραμαντζάς τόνισε την μεγάλη σημασία του θεσμού και των ανθρώπων που για πολλά χρόνια στηρίζουν το franchise, την σημαντικότητα του βραβείου για τους ευχαριστημένους εργαζόμενους και παρεπόμενα τους μαθητές. Μίλησε για την μεγάλη αλλαγή όπου οι ίδιοι εργαζόμενοι έγιναν “ιδιοκτήτες” για να επιτευχθεί ο στόχος. Στο κλείσιμο ανέφερε την σημαντικότητα να εκπαιδευτούν σωστά τα παιδιά και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, όπως ανέφερε ο όμιλος ασχολείται με την σωστή εκπαίδευση των παιδιών που αποτελούν το μέλλον της χώρας.

Ένα ακόμη βραβείο έλαβε ο Όμιλος So Easy Education για μία ακόμη φορά στο θεσμό των Franchise Business Awards. Στόχος του Ομίλου είναι να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του, να πρωταγωνιστεί στις αλλαγές του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, να προσμαρμόζεται στις νέες τεχνολογικές αλλαγές και μέσα από το άρτιο εκπαιδευτικό προσωπικό να δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζονται οι μαθητές του όλων των ηλικιών!