Σειρά από Meetup events για iOS Developers από τη Warply (με την υποστήριξη της iStorm)

    Από: Startup Team

Η Warply διοργανώνει μία σειρά εκπαιδευτικών Meetups αποκλειστικά για iOS Developers, με την υποστήριξη της iStorm,  της μεγαλύτερης αλυσίδας Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο Δεκέμβρη και εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων της Warply για την ανάδειξη των καινοτόμων τεχνολογιών στο mobile marketing.

Τα Meetups απευθύνονται σε iOS Developers και έχουν ως κύριο θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών και features σε iOS λειτουργικό. Οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται από την ομάδα iOS Development της Warply, ενώ σε κάθε εκδήλωση θα παρεμβαίνουν και guest ομιλητές. Τα Meetups πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, με ποικίλη θεματολογία, όπως ενδεικτικά η τεχνολογία iBeacons, Unit testing και Core Bluetooth. Το επόμενο Meetup για iOS Developers θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 18:30, στον εκπαιδευτικό χώρο του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 19-20, Κολωνάκι), με βασικά θέματα το UI Trait Collection και τα Core Data.

H είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη προυπόθεση η δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: www.meetup.com/iOS-Development-Meetup-by-Warply/events/228059729/

Λίγα λόγια για την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

Στη Warply ανήκει και το “Warply Ad Network”, το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα   και την Κύπρο, με πάνω από 80 mobile apps και mobile sites και με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο “Warply Ad Network“ περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, CNN Greece, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, The TOC, κα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και  Facebook.