ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ StartUp Greece Awards 2016!

    Από: Startup Team

Ο νέος θεσμός για την ανάδειξη νέων, καινοτόμων ελληνικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών είναι γεγονός!

Τα ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ StartUp Greece Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά και στοχεύουν στην ανάδειξη και την επιβράβευση της καινοτομίας, της πρωτοβουλίας και της τόλμης στην επιχειρηματικότητα. Η πρωτοβουλία αυτή της Boussias Communications έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη προώθησης νέων, φιλόδοξων επιχειρηματικών προσπαθειών που θα ανανεώσουν και θα ενισχύσουν το περιβάλλον του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού έχει ήδη ολοκληρωθεί καθώς τα μέλη της επιτροπής – που αποτελείται από σημαντικούς επιχειρηματίες, επενδυτές, VCs και ακαδημαϊκούς – αξιολόγησαν όλες τις υποψήφιες εταιρείες. Από την πρώτη φάση προέκυψε μια shortlist εταιρειών που έλαβαν την καλύτερη βαθμολογία. Αυτές θα λάβουν μέρος στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 στο GAZARTE και περιλαμβάνει παρουσιάσεις σε μέλη της επιτροπής αξιολόγησης καθώς και one-to-one meetings μαζί τους, όπου θα πάρουν feedback και εξειδικευμένες συμβουλές. Το ίδιο απόγευμα (20.00-21.30) θα γίνει η τελετή απονομής των βραβείων στα καλύτερα startups που θα προκύψουν και από τη δεύτερη φάση. Η βραδιά είναι μια σημαντική ευκαιρία για επιχειρηματική δικτύωση και θα κλείσει με ένα celebration networking party!

Χορηγός τίτλου των βραβείων είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα με 85 χρόνια ιστορία,  θυγατρική της Philip Morris International.

Χορηγός είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προώθησης Αθηνών του Δήμου Αθηναίων, Δίκτυο Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων, ΤΑΝΕΟ, Ekinisi Lab, ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Alba Graduate Business School, The American College of Greece, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ΣΕΠΕ.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.epixeiro.gr, το www.cnn.gr, το www.fortunegreece.com και το www.startup.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.startupawards.gr