O Stéphane de Freitas στο Not Another Networking Event

    Από: Startup Team

Το Not Another Networking Event επιστρέφει για 4η φορά στο Ρομάντσο!

Επίτιμος προσκεκλημένος, ο Stéphane de Freitas, ιδρυτής και εμπνευστής της Indigo, της social startup κολεκτίβας με τη μεγαλύτερη CrowdFunding χρηματοδότηση στη Γαλλία, η οποία αναπτύσσει κοινωνικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ανθρώπινης ζωής. Ενεργή από το 2012, η πλατφόρμα της Indigo μόλις ξεκίνησε να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα.

Στο Not Another Networking Event προσκαλούνται designers, developers, marketeers, entrepreneurs, startup enthusiasts, programmers και όποιοι άλλοι δημιουργικά ανήσυχοι, για να διαπιστώσουν στην πράξη πως οι καλύτερες γνωριμίες συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ξεχάστε τις τυπικότητες, αφήστε το laptop στο γραφείο και ελάτε σε μια βραδιά πιο παραγωγική απ’ ότι φαντάζεστε!

Μέσα από το Not Another Networking Event θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε την ιδέα σας και -γιατί όχι- να βρείτε υποστηρικτές, να ενταχθείτε σε μια ομάδα με καινοτόμες προτάσεις ή απλά να γνωρίσετε ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους του χώρου!

Indigo

Indigo είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την αμοιβαία βοήθεια, η οποία υποστηρίζεται από μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση. Επιτρέπει στον καθένα να επωφεληθεί από οποιοδήποτε αντικείμενο ή υπηρεσία που μπορεί να χρειάζεται χάρη στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Η εικονικές πιστώσεις της πλατφόρμας, τα Digos, δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να προσφέρει χωρίς χρήματα, απλά αφιερώνοντας χρόνο, δωρίζοντας αντικείμενα/υπηρεσίες ή βοηθώντας τη δράση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Ο καθένας μπορεί τώρα να πάρει ό, τι χρειάζεται, με μοναδικό γνώμονα τη γενναιοδωρία του.

Στόχος της Indigo είναι η ανταπόκριση στην αποσύνθεση των κοινωνικών δεσμών και η καινοτομία όσον αφορά στην πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες μέσα από ένα ψηφιακό εργαλείο αμοιβαίας βοήθειας, το οποίο θα μπορέσει να εμπλουτίσει και να διευκολύνει την καθημερινότητα.

 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

 

Συνεργάτης: Κωσταπάνος Μηλιαρέσης, ιδρυτής και εμπνευστής της GloVo.

Χορηγοί επικοινωνίας: www.rise.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός Vodafone CU