Santorini! The Cavehouse Project

    Από: Startup Team

Μια μικρή ομάδα νέων ανθρώπων πιστεύει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας μπορεί να έρθει μέσα από την εργατικότητα, την όρεξη, τις νέες ιδέες και την εκμετάλλευση της βιομηχανίας μας, τον τουρισμό!

Αναπαλαιώνουν μια ερειπωμένη υπόσκαφη κατοικία στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης και την μεταμορφώνουν σε μια μοντέρνα  βιοκλιματική ενοικιαζόμενη κατοικία με θέα στην Kαλντέρα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα χρήματα που θα χρειαστούν για την αναπαλαίωση της υπόσκαφης κατοικίας θα δοθούν από υποστηρικτές της campaign οι οποίοι θα κερδίσουν ως αντάλλαγμα διαμονή σε πολύ χαμηλή τιμή από 25 Ευρώ/ διανυκτέρευση και άλλα υπέροχα δώρα που έχουν άμεση σχέση με την Σαντορίνη όπως γυναικείο δακτυλίδι κατασκευασμένο από ηφαιστειακή λαβα, ένα μπουκάλι κρασί ποικιλίας Ασύρτικο ή το όνομα του κάθε υποστηρικτή της campaign χαραγμένο στον εξωτερικό τοίχο της αναπαλαιωμένης υποσκαφής κατοικίας.

«Θέλουμε να αναπαλαιώσουμε αυτή την υπόσκαφη κατοικία και ταυτόχρονα να περάσουμε ένα μήνυμα. Υπάρχουν ευκαιρίες γύρω μας που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη μας. Η Ελλάδα μπορεί να βγει από το γκρίζο και να περάσει σε μια νέα εποχή όπως ακριβώς μπορεί να γίνει και με την αναπαλαίωση της υπόσκαφης κατοικίας η οποία μπορεί από ερημωμένη να μεταμορφωθεί σε πολυτελής οικία μέσα από την σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Ο κος Α. Παπαδόπουλος αναφέρει επίσης ότι κατά την διάρκεια της αναπαλαίωσης θα δημιουργηθούν περίπου 15 νέες θέσεις εργασίες για διάρκεια 6 μηνών καθώς επίσης και 2 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας που θα αφορούν στην λειτουργία και  συντήρηση της νέας κατοικίας».

Επικοινωνία & Social

cavehouseproject@gmail.com

www.indiegogo.com/projects/santorini-the-cavehouse-project/x/8133223#/

www.facebook.com/Santorini-The-Cavehouse-Project-785715354873934/

twitter.com/cavehousesanto