Ο Δανός επιχειρηματίας που σήκωσε $2 εκατ. για το Book’n’Bloom στο Startup Grind Athens

    Από: Startup Team

Ο πρώτος διεθνής ομιλητής στο Startup Grind Athens είναι γεγονός. Βασιζόμενοι στο παγκόσμιο δίκτυο με παρουσία σε 200 πόλεις και 85 χώρες, το Startup Grind έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική κοινότητα επιχειρηματιών οι οποίοι μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους. Την Τρίτη 19 Απριλίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Claus Rosenberg Gotthard, Founder και CEO του Book’n’Bloom,θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό την startup που εξασφάλισε $2 εκατομ. για ανάπτυξη σε νέες αγορές.

Το Book’n’Bloom είναι ένα business management εργαλείο που επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις ή τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται την εταιρεία τους μέσα από την Facebook σελίδα τους και μέσω κινητών τηλεφώνων. Το Book’n’Bloom είναι ήδη διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικό και Ελληνικά) και έχει ενεργό τμήμα πωλήσεων στην Αθήνα, την Μαδρίτη και την Μπογκοτά της Κολομβίας. Το 2016 η εταιρεία έχει στόχο την ανάπτυξη σε τουλάχιστον 5 νέες αγορέςκαι αναζητά νέα στελέχη στους εξής ρόλους: Social Media / Community Manager, Marketeer (2 θέσεις), Key Account Managers / Direct Sales (3 θέσεις). Στο INNOVATHENS θα βρίσκονται συνεργάτες του Book’n’Bloom που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν για να συστηθούν από κοντά και να συζητήσουν γι’ αυτές τις ευκαιρίες εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη startup.

O Claus ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην επιχειρηματικότητα λίγο πριν ενηλικιωθεί. Ανέπτυξε το Book’n’Bloom σε μια ομάδα που σήμερα απαρτίζεται από 21 ατόμα, εκ των οποίων οι 16 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και αποτελούν το back-end γραφείο που είναι υπεύθυνο για το Product Development και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 19Απριλίου 2016

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: goo.gl/ElBsZn

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Claus Rosenberg Gotthard (Book’n’Bloom Founder& CEO)

20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: startupgrind.com/athens

Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/