Συνεργασία reGroup με το Moosend για αξιόπιστη αποστολή Email Newsletter

    Από: Startup Team

To Moosend (www.moosend.com) , η δυναμική πλατφόρμα Email Marketing που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και προσφέρεται διεθνώς, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη reGroup.

Η reGroup είναι το νέο deal site, με ελληνική ταυτότητα και η ομάδα του αποτελείται από την ίδια που έκανε ευρέως γνωστές τις Online προσφορές πριν από 5 χρόνια. Η εταιρεία έχει εξαγοράσει εκτός των άλλων και γνωστά deal sites όπως το cheapis.gr, το goldendeals.gr και το realprosfores.gr. Η φιλοσοφία της reGroup βασίζεται στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, επιλέγοντας να παρουσιάζει προσεκτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα σε αυτούς. Ενώ την ίδια στιγμή ξεχωρίζει για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, το γνωστό deal site αξιοποιεί την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή ημερησίων Email Newsletter στους 600.000+ πλέον εγγεγραμμένους χρήστες της σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας αποτελεί η δυνατότητα κατηγοριοποίησης (segments) των παραληπτών ανάλογα με τα δημογραφικά ή τα ιστορικά χαρακτηριστικά τους. Κατόπιν της αποστολής η reGroup έχει στη διάθεσής αναλυτικά στατιστικά σχετικά με το τι ποσοστό των χρηστών άνοιξαν το newsletter ή αν ενδιαφέρθηκαν για συγκεκριμένες προσφορές, αν διάβασαν το Newsletter από συσκευή κινητού ή υπολογιστή, τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποίησαν για την ανάγνωσή του, και μπορεί έτσι να δει και να αναγνωρίσει τους πιο πιστούς του αναγνώστες.

Η Διευθύντρια Marketing της reGroup, Πωλίνα Τσαδίρη αναφέρει σε δήλωση της: «Μέσα σε μόλις 3 μήνες από τη συστασή της, η reGroup έγινε το Νο1 σε επισκεψιμότητα site προσφορών και χρησιμοποιεί σαν κύριο μέσο προώθησης τα newsletter της. Κατά συνέπεια, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την αποστολή αυτών είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα μας και οι απαιτήσεις καθώς και οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Το Moosend ανταποκρίνεται σε αυτές. Το newsletter είναι και θα παραμείνει το πιο δυνατό μας όπλο στην επικοινωνία των καινούργιων και υπάρχοντών προσφορών μας σε τωρινούς και υποψήφιους πελάτες μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν αναλυτικά στατιστικά, που αναφέρονται στην συμπεριφορά των χρηστών μας, για κάθε καμπάνια, αμεσότητα στην παράδοση των καμπανιών αυτών και πάνω απ’ όλα αξιοπιστία σε κάθε αποστολή. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που βασιστήκαμε για την επιλογή της Moosend στην αποστολή των email newsletter μας. Τα ανταγωνιστικά της χαρακτηριστικά αποστολής και διαχείρισης email newsletter την καθιστούν πρωτοπόρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.»