Booksecrets – Το startup που υπηρετεί το βιβλίο!

    Από: Startup Team

Booksecrets, το startup που υπηρετεί το βιβλίο!

Η booksecrets είναι μια νέα ελληνική προσπάθεια στον χώρο του βιβλίου, που φιλοδοξεί να ζωντανέψει τα βιβλία όλων μας. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, διαθέσιμη από τον υπολογιστή μας ή οποιοδήποτε έξυπνο κινητό (iOS και Android).

Tι είναι η booksecrets;

Θα μπορούσαν άραγε όλα τα βιβλία να μεταφέρουν μαζί τους ό,τι πληροφορία θα έκανε την ανάγνωσή τους απολαυστικότερη ή ακόμα και συναρπαστικότερη; Θα μπορούσε αυτή η πληροφορία, όχι μόνο να μην απαιτεί από εμάς να την αναζητήσουμε, αλλά να είναι άμεσα διαθέσιμη και να έχουμε την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για κάθε τι νέο;

Από την άλλη μεριά, εκδότες, συγγραφείς και αναγνώστες δημιουργούν συνεχώς σχετικό περιεχόμενο ακόμα και για το πιο δυσεύρετο βιβλίο. Αυτό το περιεχόμενο δεν ακολουθεί τον τίτλο για τον οποίο δημιουργήθηκε, αλλά είναι σκορπισμένο σε εφήμερες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, σε blogs και ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να μην φτάνει σε κάθε ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε την booksecrets. Πλέον τα αγαπημένα μας βιβλία, μπορούν να μας καλούν όταν έχουν κάτι να μας πουν, ενώ μπορούμε να ανακαλύψουμε το επόμενο βιβλίο μας, μέσω των μυστικών που μεταφέρει.
Τι είδους μυστικό μπορεί να είναι αυτό; Μια αφήγηση, επικαιροποιημένες σκέψεις του δημιουργού, μουσικές επιλογές, ένα επιπλέον κεφάλαιο, διορθώσεις, ιστορίες σχετικές με το θέμα ή με τους χαρακτήρες, την πηγή της έμπνευσης, διαδραστικές σελίδες, ηχητικά εφέ, στοχευμένες βιβλιοφιλικές προσφορές και ποιός ξέρει τί άλλο!

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να κατεβάσετε την εφαρμογή μας, και να αρχίσετε σήμερα κιόλας να περιηγείστε στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και των μυστικών που έχουν να μας πουν!

Η booksecrets επιλέχθηκε και συμμετέχει στην θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων του Orange Grove, που τελεί υπό την αιγίδα της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ διακρίθηκε πρόσφατα στις 15 πιο καινοτόμες ιδέες για το βιβλίο παγκοσμίως, στον διαγωνισμό Renew The Book που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ολλανδών Εκδοτών με την Rockstart Amsterdam.

Η λειτουργία της booksecrets στην Ελλάδα υποστηρίζεται από την βιβλιογραφική βάση ΟΣΔΕΛnet του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Μάθετε περισσότερα και κατεβάστε την εφαρμογή

Για περισσότερες πληροφορίες

info@booksecrets.com

Application download

Για λειτουργικό iOS πατήστε εδώ

Για λειτουργικό Android πατήστε εδώ