Beyond Hackathon by Eurobank

    Από: Startup Team

Το Beyond Hackathon είναι μία πρωτοβουλία του Κέντρου Καινοτομίας της Eurobank η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει έναυσμα για την καλλιέργεια και την προώθηση καινοτόμων ιδεών στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών μέσω της δημιουργίας συνεργειών στα πλαίσια της παγκόσμιας startup κοινότητας.

Το Beyond Hackathon είναι ένα τοπικό/περιφερειακό FinTech Hackathon το οποίο φέρνει κοντά πρωτοπόρους της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας με συμμετέχοντες στο τοπικό οικοσύστημα startup με σκοπό να αναπτύξει μία γενιά FinTech εταιρειών που θα δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες θα μεταμορφώσουν το customer experience με τη χρήση των API της Eurobank.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα για να παρουσιάσετε την ιδέα σας, να σχεδιάσετε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και να συμβάλετε στη δημιουργία του μελλοντικού ψηφιακού banking.

Ενδεικτικοί τομείς

  • Customer Acquisition & On-boarding
    Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πελάτες λιανικής ή εταιρικούς πελάτες αδιάλειπτα;
  • Loyalty & Engagement
    Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε πελάτες λιανικής και να ενισχύσουμε τη συμμετοχή;
  • SME Banking
    Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα/τους SME για να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα;
  • Banking in the age of Blockchain & IoT
    Πώς μπορούν νέες τεχνολογίες όπως το Blockchain και το Internet of Things να μεταμορφώσουν το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα;

Η Eurobank θα προσθέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στις ικανότητές σας προφέροντάς σας το API της. Σας παροτρύνουμε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάτι που πιστεύετε ότι θα βελτιώσει την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών είτε στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω είτε σε οποιονδήποτε άλλο τραπεζικό τομέα για τον οποίο έχετε μία πολύ καλή ιδέα.

Μάθετε περισσότερα στο www.beyondhackathon.com/el