Urban Owl: Η start up που βάζει τα γυαλιά αλά Ελληνικά

    Από: Startup Team

Είμαστε η Urban Owl , μια νέα Ελληνική start up που θέλησε να αποδείξει πως η αγάπη σε πάει μακριά, πολύ μακριά.

Εκεί μας πήγε κι εμάς η αγάπη μας για τα χειροποίητα γυαλιά.

Άρχισε σαν όνειρο του Δημήτρη Διαμάντη να κατασκευάσει στην Ελλάδα μία σειρά από χειροποίητα γυαλιά με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, πολύ δειλά από το crowdfunding website Indiegogo, με στόχο να στήσουμε την πρώτη μας συλλογή. Η εξέλιξη ήταν υπέροχη προς έκπληξη όλων μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα είχαμε επιτύχει τον στόχο μας και μπορούσαμε πια να κατασκευάσουμε τα σχέδια μας σε Ελληνικό εργαστήριο.

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό μας βοήθησε να καταλάβουμε πως τα γυαλιά ηλίου Urban Owl ήταν κάτι που έλειπε από την αγορά. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, από υψηλής ποιότητας Ιταλική πρώτη ύλη, σε σχέδια με new retro επιρροές, ήδη ταξιδεύουν από τη Γαλλία μέχρι την Αμερική. Δίνοντας την επιλογή στον πελάτη να διαλέξει τους φακούς υψηλής ευκρίνειας με μικρό επιπλέον κόστος, τους συστήνουμε μια νέα εμπειρία φακών που έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ηλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε, που δημιουργούν μια αίσθηση ξεκούραστης και απολαυστικής όρασης.

Ο Δημήτρης μας εμπνέει σαν ομάδα δηλώνοντας: «Θέλω να αποδείξω ότι οι νέοι Έλληνες μπορούν να εξακολουθούν να ελπίζουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους υλοποιώντας τα μέρα με τη μέρα, με σύνεση και μεράκι»

Μας ρωτούν συχνά τι μας χαρακτηρίζει ως brand και αυτό είναι το Democratizing Eyewear Style. Λειτουργούμε με δημοκρατικές αρχές από τον τρόπο που παράγουμε αλλά και που σχεδιάζουμε τα γυαλιά. Ο επισκέπτης μπορεί να δει online σχέδια γυαλιών και να ψηφίσει ποιο θα είναι το επόμενο που θα παραχθεί.

#urbanowlers