Το Διεθνές Συνέδριο Προγραμματιστών Android “droidcon Greece 2016” ξεκινά

    Από: Startup Team

Το Noesis ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 7 Ιουλίου την droidcon Greece 2016 και μαζί της πάνω από 25 Android Experts ομιλητές & guests που ταξιδεύουν από 4 ηπείρους: την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία για να μοιραστούν με το κοινό της Θεσσαλονίκης τα μυστικά του Android και όχι μόνο! Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στην δημιουργία Android εφαρμογών, να ακούσετε tips που μόνο οι καλύτεροι γνωρίζουν και να έρθετε σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν νέα ταλέντα, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στην droidcon Greece 2016.

Πάρτε το εισιτήριο στα χέρια σας και εξασφαλίστε μια θέση στη γνώση, στη δικτύωση και σε νέες ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων!

Η droidcon Greece 2016 ξεκινά στις 7 Ιουλίου και ώρα 14:00 με την παράδοση των badges στους συμμετέχοντες του συνεδρίου, τη Διεθνή Έκθεση, το Startup Village, το devs Alley που θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του Noesis μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Στον ίδιο χώρο στις 7 Ιουλίου θα διοργανωθεί το droidcon Barcamp, μία ακόμη διαδραστική παράλληλη εκδήλωση του τριήμερου προγράμματος καθώς και τα χορηγούμενα Εργαστήρια. Σημειώνεται ότι η είσοδος του κοινού σε αυτές τις δραστηριότητες και στον εκθεσιακό χώρο του Noesis είναι δωρεάν (απαιτείται προεγγραφή στο site της εκδήλωσης).

Η droidcon Greece είναι από τις μοναδικές παγκόσμιες εκδηλώσεις που δίνει την ευκαιρία στους προγραμματιστές να γνωρίσουν από κοντά top android experts και εταιρείες, δημιουργοί δημοφιλών εφαρμογών που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην ζωή μας.

Το φάσμα των θεμάτων που θα συζητηθούν σε περισσότερες από 20 συνολικά συνεδρίες, keynote ομιλίες και codelabs καλύπτει όλες τις νέες τεχνολογίες στην δημιουργία λογισμικού για κινητά τηλέφωνα, από Android Architecture, Γλώσσες, Wear Apps και API’s μέχρι Design UI/ UX, Code Quality και μια πληθώρα προσεγγίσεων για την δημιουργία απίστευτων εφαρμογών. Για την είσοδο στον 1ο όροφο απαιτείται η εξασφάλιση εισιτηρίου που μπορείτε να προμηθευτείτε από το site της droidcon Greece και η παραλαβή του ειδικού badge από την γραμματεία της εκδήλωσης στο Noesis.

Φέτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν ενεργά το πρόγραμμα του συνεδρίου και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Android OS (software & hardware). Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι διάφορες σπουδαίες τεχνολογικές εταιρείες από όλο τον κόσμο, φορείς και κοινότητες, όπως οι: Badoo, XING, Spotify, Football Tracker, Walt Disney, Google Developers, Google, JobandTalent, Karumi, Avast, Unity3D, Pixplicity, Voxxedday|Θεσσαλονίκη, σημαντικά Ελληνικά Ερευνητικά Κέντρα και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η θερμοκοιτίδα i4G, ο ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος), ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και άλλοι έχουν αγκαλιάσει την Διεθνή Έκθεση της droidcon Greece και θα βρίσκονται εκεί, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια: να γίνει η droidcon Greece στην Θεσσαλονίκη το ετήσιο σημείο αναφοράς για τους Android Developers σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Startup Village, το Barcamp και το devs Alley, είναι οι ζώνες όπου οι προγραμματιστές, αντίστοιχα, μπορούν να παρουσιάσουν τα έργα, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εταιρείες που αναζητούν ταλέντα και ειδικευμένους προγραμματιστές.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο συνέδριο της droidcon Greece 2016 (talks & codelabs) καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις (International Expo, Startup Village, Devs Alley, Barcamp, Sponsored Workshops) στη σελίδα της εκδήλωσης: 2016.droidcon.gr