Creta Maris Beach Resort: Στα 50 καλύτερα All-Inclusive ξενοδοχεία στον κόσμο

    Από: Startup Team

Το Creta Maris Beach Resort με έδρα τη Χερσόνησο Κρήτης, αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα All-Inclusive ξενοδοχεία του κόσμου για το 2016! Η διάκριση αυτή από το Hotels.com έρχεται να πάρει τη θέση που της ανήκει μεταξύ δεκάδων άλλων διακρίσεων του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ανεξάρτητα από τις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες της χώρας, το Creta Maris Beach Resort συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις των επισκεπτών του, προβάλλοντας επάξια την Κρήτη.

Η διάκριση «Best Top 50 ALL INCLUSIVE» ήταν επακόλουθο των εξαιρετικών κριτικών, τις οποίες έλαβε το Creta Maris Beach Resort από τους επισκέπτες του στην ιστοσελίδα Hotels.com, για τις  υψηλής ποιότητας all-inclusive υπηρεσίες που προσφέρει σε συνδυασμό με την κρητική φιλοξενία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από τη Hotels.com, θυγατρική της Expedia, Inc., σε 50 ξενοδοχειακά καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία καταφέρνουν να συγκεντρώνουν διαρκώς εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους. Το Creta Maris Beach Resort κέρδισε επάξια μια θέση σε αυτήν την 50αδα, έχοντας συγκεντρώσει 4,6 βαθμούς με άριστα το 5,0!

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Σχετικά με τη Hotels.com (www.hotels.com)

Η Hotels.com L.P. λειτουργεί τη Hotels.com, μια κορυφαία online ιστοσελίδα κράτησης καταλυμάτων, με καταλύματα από διεθνείς αλυσίδες και all-inclusive θέρετρα έως τοπικά αγαπημένα ξενοδοχεία και bed & breakfasts, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πραγματοποίηση μιας τέλειας διαμονής. Η Hotels.com L.P. είναι θυγατρική της Expedia, Inc. (NASDAQ: EXPE). CST: 2083949-50. Τα κεντρικά γραφεία της Hotels.com L.P. βρίσκονται στη διεύθυνση 5400 LBJ Freeway, Suite 500, Dallas, TX 75240. Ο Όμιλος Expedia διατηρεί γραφεία σε όλη την Ευρώπη.