Η SAP εξαγοράζει μια startup για πάνω από 125 εκατομμύρια δολάρια

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Η εταιρεία επιχειρηματικού λογιστικού SAP πρόκειται να εξαγοράσει την Altiscale, μια νεοφυή επιχείρηση που προσφέρει μια εκδοχή cloud του λογισμικού ανοιχτού κώδικα Hadoop για την αποθήκευση, επεξεργασία και ανάλυση πολλών διαφορετικών ειδών δεδομένων.

Η είδηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα VentureBeat, πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η συμφωνία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 125 εκατομμύρια δολάρια. Και οι επενδυτές είναι έκπληκτοι που θα λάβουν το τριπλάσιο ή και το τετραπλάσιο των χρημάτων που έβαλαν. Η startup έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 42 εκατομμύρια σε κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών, συμπεριλαμβανομένου ενός γύρου χρηματοδότησης ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014. Οι επενδυτές περιλαμβάνουν τις Accel Partners, AME Cloud Ventures, Northgate, General Catalyst Partners, Sequoia Capital και Wildcat Venture Partners.

Η SAP έχει μπει σε τροχιά αναβάθμισης του χαρτοφυλακίου της που αφορά το λογισμικό cloud. Και η συμφωνία αυτή προσφέρει στη SAP έναν από τους γνωστότερους παρόχους στην κατηγορία που ονομάζεται Hadoop-ως-υπηρεσία.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com