Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Όλα είναι έτοιμα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου σήμερα, Δευτέρα, θα γίνει η πρόβα τζενεράλε για την αυριανή δημοπρασία.

Παρουσία των υποψηφίων του διαγωνισμού αναμένεται εντός της ημέρας, να διεξαχθεί η κλήρωση για τις αίθουσες που θα βρίσκονται αύριο Τρίτη 30 Αυγούστου, οι ομάδες τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει έλεγχος του κτιρίου από την Ελληνική Αστυνομία και το κτίριο το απόγευμα θα σφραγιστεί.

Κανένας εκτός των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό δεν θα έχει πρόσβαση στη ΓΓΕΕ, ενώ οι δημοσιογράφοι θα παραμείνουν αυστηρά εκτός του κτιρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν σε συγκεκριμένους χώρους και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία. Επίσης, δεν θα τους επιτραπεί η χρήση προσωπικών υπολογιστών ή ασύρματων συσκευών. Στην αίθουσα των υποψηφίων θα βρίσκεται μόνο ο υπολογιστής με το ηλεκτρονικό σύστημα της δημοπρασίας και τα έντυπα για τις προσφορές και τις ενστάσεις.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com