#Digitized16 Digital Design Conference @digitized

    Από: Startup Team

Τα τελευταία έξι χρόνια σχεδιαστές, προγραμματιστές, αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη  του μάρκετινγκ από τον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (και όχι μόνο) συγκεντρώνονται στο Digitized, για να παρακολουθήσουν μια σειρά διαλέξεων κι εργαστηρίων, για να ακούσουν, να δουν, να μάθουν, να έλθουν σε μεταξύ τους επαφή, να εμπνευστούν και να αλληλεπιδράσουν.

!command:social!
Συνεπές στο ετήσιο του ραντεβού, το έκτο Digitized θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρες: την πρώτη (23 Σεπτεμβρίου) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Βακαλό για το εργαστηριακό του κομμάτι και τη δεύτερη (24 Σεπτεμβρίου) στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών για το συνεδριακό του κομμάτι.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το πάνελ των ομιλητών περιλαμβάνει κάποια από τα πιο σημαντικά αλλά και πιο πρωτοποριακά γραφεία του χώρου σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσά τους οι Ελβετοί Information Architects, οι Ολλανδοί Achtung, οι Νεοζηλανδοί Resn, ο guru σε θέματα εικονικής πραγματικότητας Yifei Chai της Unit9 VR και οι ιστορικοί Your Majesty από το Άμστερνταμ.

Πληροφορίες σχετικές με το digitized, το πρόγραμμα, αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.digitized.gr


Email:info@digitized.gr
Twitter: www.twitter.com/digitized
Facebook:www.facebook.com/digitizedgr