Πέντε σημαντικές φράσεις από τον δημιουργό του «γίγαντα» Airbnb

    Από: Startup Team
πηγή: itspossible.gr

Έφτιαξε την πλατφόρμα που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να βρει ένα σπίτι για να ενοικιάσει. Σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Το 2008 ο Brian Chesky δημιούργησε το Airbnb.  Παρέα με τους Joe Gebbia και Nathan Blecharczyk.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διεκπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης.Η ονομασία Airbnb είναι ακρωνύμιο του αρχικού ονόματος Airbedandbreakfast. Και σε αυτή την ιστορία επιτυχίας όμως, φαίνεται ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία. Με τον Brian Chesky να λέει σε διάφορες ομιλίες του για το πως έφτασε στην κορυφή. Είναι φράσεις- μικρά tips για κάθε νέο επιχειρηματία.

Πέντε σημαντικές φράσεις από τον Mr Airbnb

1- Όλοι έχουν μια ή δύο τέτοιες στιγμές στη ζωή τους: Τότε που κάτι συμβαίνει, εσύ παίρνεις μια απόφαση και η υπόλοιπη ζωή σου αλλάζει.

2- Η «ταχύτατη» επιτυχία μας χρειάστηκε 1.000 ημέρες για να συμβεί.

3- Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα καλό προϊόν, επικεντρώσου σε ένα άτομο. Κάνε αυτό το άτομο να έχει την καλύτερη εμπειρία που είχε ποτέ.

4- Οι designers και οι καλλιτέχνες βλέπουν προοπτικές σε πράγματα, που οι άλλοι δεν βλέπουμε. Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες κατά κάποιο τρόπο είναι οι αληθινοί επιχειρηματίες.

5- Χτίσε κάτι που να το αγαπούν 100 άνθρωποι. Όχι κάτι που απλά να αρέσει σε 1.000.000.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
itspossible.gr