Το Ηνωμένο Βασίλειο επενδύει σε Ελληνική StartUp

    Από: Startup Team

Το UseAppReView, ένα μόλις μήνα από την έναρξη της λειτουργίας του, εξασφάλισε κεφάλαια από επενδυτικό σχήμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το UseAppReView είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή το πελάτη μιας επιχείρησης κατευθείαν με τη διοίκηση αυτής.

Ο πελάτης μπορεί να στείλει τη κριτική του για οποιαδήποτε επιχείρηση, να ενημερωθεί τη βαθμολογία που έχουν δώσει άλλοι πελάτες για αυτήν, να πληροφορηθεί για τα νέα προϊόντα της και να λάβει εκπτωτικούς κωδικούς άμεσα εξαργυρώσιμους.

Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα UseAppReView, μπορούν να συνδεθούν με την αγοραστική τους κοινότητα μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και να δέχονται την αξιολόγηση για τους υπαλλήλους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να λαμβάνουν feedback σε μηδέν χρόνο για κάθε νέα προωθητική τους κίνηση, να στέλνουν εκπτωτικούς κωδικούς σε πελάτες που ενδιαφέρονται για το κλάδο τους, να επικοινωνούν μέσω notifications τα μηνύματά τους – κατευθείαν στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων των πελατών τους.

Μέσω του UseAppReView μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναφέρει ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή την άποψή του για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία οποιασδήποτε εταιρίας. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιεί την εφαρμογή UseAppReView, τόσο πιο πολλούς εκπτωτικούς κωδικούς λαμβάνει από εταιρίες που τον ενδιαφέρουν.

UseAppReView.com