Το Orange Grove απογειώνεται!

    Από: Startup Team

Το Orange Grove συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται!

Η Ολλανδική Πρεσβεία αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ηγεσίας του στον μη-κερδοσκοπικό φορέα «Αθηναϊκό Εργαστήριο Νεοφυούς επιχειρηματικότητας»  των  Παναγιώτη Ζαμάνη και Δημήτρη Κατσούρη, που ήταν μαζί μας σε αυτό το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή.

Το διάστημα 17-22 Σεπτέμβρη θα γιορτάσουμε αυτήν την σημαντική αλλαγή στο καθεστώς του Orange Grove με σειρά εκδηλώσεων (δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο www.facebook.com/events/1646729842323113/ ), έχοντας κοντά μας και τον εμπνευστή της όλης ιδέας τον κύριο Jan Versteeg, πρώην Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα ειδικά για αυτόν τον λόγο.

Ως δημόσιος φορέας κάποιες φορές η Πρεσβεία ενεργεί ανασταλτικά στην περαιτέρω εξέλιξη του Orange Grove, το οποίο  χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία και πρόσβαση στην χρηματοδότηση εάν θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω και να επεκταθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Το Orange Grove παραμένει το αγαπημένο δημιούργημα της Ολλανδικής Πρεσβείας  διατηρώντας θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο  του  και συνεχίζοντας να το στηρίζει.

3 χρόνια σταθερής προσφοράς στον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων, 3 χρόνια στήριξης 106 συνολικά startups, 3 χρόνια γεμάτα αμέτρητες  καινοτόμες εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στον χώρο του.

Και συνεχίζουμε!