Συνεργασία The People’s Trust – Found.ation για την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων

    Από: Startup Team

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation, προχώρησε σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Peoples Trust, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας στον τεχνολογικό κλάδο. Ευρύτερος στόχος, είναι η πρακτική υποστήριξη των εν δυνάμει επιχειρηματιών που διαθέτουν καινοτόμες ιδέες και επιθυμούν να τις εξελίξουν σε επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά δεν έχουν την απαραίτητη πρόσβαση σε τεχνογνωσία και αρχικά κεφάλαια.

Τα πεδία συνεργασίας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη και μικροχρηματοδότηση με τη μορφή δωρεάς σε συνδυασμό με μικροδάνειο (σε συνεργασία με την Action Finance Initiative) επιχειρηματικών ομάδων που θέλουν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση αλλά και υφιστάμενων μικρών επιχειρήσεων, την ένταξη επιχειρηματικών ομάδων στα προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης που παρέχει το Found.ation, τη διάθεση πλήρως εξοπλισμένων χώρων εργασίας σε ειδικές, προνομιακές τιμές για τις επιχειρηματικές ομάδες που θα επιλεγούν, καθώς και τη διοργάνωση σχετικών εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο συνεργασίας, για τις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν, προβλέπεται η δυνατότητα της άμεσης συνέντευξης και αξιολόγησης για χρηματοδότηση, χωρίς να απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις ως προς τις παροχές και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες/επιχειρήσεις. Μείνετε συντονισμένοι στο www.thepeoplestrust.org/ και στα social media του Found.ation.