Ημέρες Καριέρας 2016, 8 & 9 Οκτωβρίου 2016 | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 40+ εταιρίες και start ups κάνουν συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας

    Από: Startup Team

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilder, διοργανώνει για 17η χρονιά τις Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο event για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.

Με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και με παρακαταθήκη τα αποτελέσματα της έρευνας «Καριέρα και Γενιά Υ 2016» το kariera.gr δίνει στις Ημέρες Καριέρας σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα:

  • Να κάνουν συνεντεύξεις για δουλειά με περισσότερες από 40 ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις
  • Να παρακολουθήσουν στο Αμφιθέατρο του 9,84 το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης. Διακεκριμένες προσωπικότητες αλλά και εκπρόσωποι νέων εταιριών από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους καταθέτουν τη δική τους ιστορία και συζητούν με το κοινό. Μετά τη Μαρία Χούκλη, Σωτήρη Δανέζη, τον Χρήστο Χωμενίδη, τη Βίκυ Καγιά, τη σκυτάλη παίρνει φέτος η Κατερίνα Γκαγκάκη και πολλοί ακόμη, όπως οι εταιρίες ΘΕΣγάλα, Three Cents, Brain Gain, Pockee κ.α. με ομιλίες που θα εμπνεύσουν.
  • Να γνωρίσουν από κοντά στο Start UP Event, το οποίο θα διεξαχθεί στο INNOVATHENS, παράλληλα με τις Ημέρες Καριέρας, επιτυχημένες start-up επιχειρήσεις που κέρδισαν ακόμα και υψηλές χρηματοδοτήσεις για τις πρωτοπόρες ιδέες τους και αλλάζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν το κοινό για τις δράσεις τους, τις μελλοντικές θέσεις εργασίας και να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στους επισκέπτες που θέλουν και οι ίδιοι να επιχειρήσουν κάτι ανάλογο.
  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι θα τους κατατοπίσουν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Τέλος, για μια ακόμη χρονιά, το kariera.gr και το ALBA Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα, αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν τη δυνατότητα σε έναν από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2016, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management.

Το kariera.gr, ως συνοδοιπόρος της νέας γενιάς με μια σειρά υπηρεσιών όπως Οδηγός Καριέρας, Careerguide.grCoding School κ.α. και με παρακαταθήκη τη διεξαγωγή της πιο μεγάλης και σημαντικής εργασιακής έρευνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, «Καριέρα και Γενιά Υ» που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος ενισχύει ακόμη περισσότερο φέτος τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αγοράς εργασίας με τους νέους. Το Up event και το Start Up event αυτή τη χρονιά θα είναι εκεί να δώσουν βήμα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις αμέτρητες δυνατότητες των νέων ανθρώπων.

Είσοδος δωρεάν. Απαραίτητη εγγραφή στο www.careerguide.gr