Ένας 25χρονος CEO εξηγεί: «Δεν χρειάζεσαι ταλέντο για να γίνεις επιτυχημένος»

    Από: Startup Team
πηγή: itspossible.gr

O Brian Wong κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία, σε πολύ νεαρή ηλικία. Στα 18 χρόνια αποφάσισε να ιδρύσει την Kiip. Μια startup που ασχολείται με την διαφήμιση στο mobile.

Η καινοτόμος επιχείρηση του… εκτοξεύτηκε με το καλημέρα. Και μέχρι τώρα έχει λάβει συνολικά 32.000.000 δολάρια ως χρηματοδότηση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα στους πελάτες που έχει πλέον, είναι η Pepsi και τα McDonalds. Σήμερα είναι 25 χρονών και CEO στην ίδια επιχείρηση που είχε δημιουργήσει πριν λίγα χρόνια.

Τώρα, ο νεαρός CEO αποκαλύπτει τα δικά του «μυστικά» για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Και ίσως να ξαφνιάζει αρκετούς, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, το ταλέντο δεν είναι απαρέτητο συστατικό έτσι ώστε να γίνει κάποιος επιτυχημένος. «Αυτό που χρειάζεται περισσότερο, είναι να δουλεύεις σκληρά» λέει ο Wong στο CNBC.

Στο νέο βιβλίο του με τίτλο «The Cheat Code», δίνει πάνω από 70 συμβουλές, έτσι ώστε να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Ακολουθούν 3 tips από τον Brian Wong.

1- Μην αφήνεις το μυαλό σου να επαναπαυτεί: Πάρε νέα projects στη δουλειά, πήγαινε σε επιχειρηματικά events ή ρώτα τον εργοδότη σου αν μπορείς να βοηθήσεις σε κάτι. Έτσι θα αναπτύξεις τον τρόπο σκέψης σου και θα μπορείς «να κολυμπήσεις στα βαθιά».

2- Χαμογέλα: Το χαμόγελο έχει πολύ μεγάλη σημασία σύμφωνα με τον ίδιος. Όχι μόνο για να αισθάνεστε εσείς καλά. Αλλά γιατί έτσι δείχνετε φιλικοί και μη απειλητικοί. Κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις συναναστροφές σας με άλλους ανθρώπους.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
itspossible.gr