ΤΟ Chivas – The Venture ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 2o MENTORING workshop για Startups

    Από: Startup Team

ΤΟ ChivasThe Venture διοργανωνει workshop στην θεσσαλονικη & προσκαλει τις start ups να διεκδικησουν  μεροσ χρηματοδοτησησ $1 εκ.

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, BISCOTTO COFFEE+, Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν mentoring workshops, με στόχο την εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών σε θέματα επιχειρηματικότητας με θετικό αντίκτυπο

Το 2ο workshop στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas – The Venture, που διοργανώνεται από το Chivas Regal. Το workshop, το οποίο είναι ανοικτό για νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 20:15 στo biscotto coffee+, στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, στην Θεσσαλονίκη (11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών).

Το workshop έχει τίτλο «Demystifying social entrepreneurshipDiscover how you can compete for $1 million in funding» και έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των start ups για τα χαρακτηριστικά που καθιστούν μια επιχείρηση κοινωνική, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας ChivasThe Venture και να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η Serena Davis, στέλεχος του οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου κοινωνικών επιχειρηματιών, του οποίου οι ειδικοί, είναι βασικοί συνεργάτες του Chivas – The Venture για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.  Παράλληλα, στο πλαίσιο του workshop θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του διαγωνισμού «Chivas – The Venture».

Το ChivasThe Venture έχει ξεκινήσει τη διοργάνωση μιας σειράς mentoring workshops που απευθύνονται σε όλους τους start uppers, και κυρίως στη νέα γενιά επιχειρηματιών που επιθυμούν να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν στη λειτουργία της επιχείρησής τους κοινωνικές πρακτικές, επιδιώκοντας θετικά αποτελέσματα για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στόχος των workshops είναι η εκπαίδευση και καθοδήγηση των υποψηφίων σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο polina_triantafillou@valuecom.gr

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Chivas – The Venture και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, στην επίσημη ιστοσελίδα www.chivas.com/el-gr/the-venture/login μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016.

Ο διαγωνισμός Chivas – The Venture

ΤΟ Chivas - The Venture ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 2o MENTORING workshop για Startups

Το Chivas – The Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη του Έλληνα κοινωνικού επιχειρηματία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση 1 εκατ. δολαρίων του επάθλου, για την επιχείρησή του.