Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού «Rebranding Destinations» της 32ης Philoxenia

    Από: Startup Team

«Interventionist Strategies for Correcting a Negative Destination Image»

Ομιλία του John A. Daly

Director of Quality Assurance, Swiss Education Group

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου,  13:15, αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», ΔΕΘ – Helexpo

Το Anatolia School of Business του ACT – American College of Thessaloniki διοργανώνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ομιλία του John A. Daly, Director of Quality Assurance, Swiss Educational Group, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού «Rebranding Destinations» της 32ης Philoxenia. Ο ομιλητής θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τη διαδικασία δημιουργίας αρνητικών συνειρμών για έναν  τουριστικό προορισμό, πώς διαμορφώνονται οι εντυπώσεις του επισκέπτη για μία περιοχή, και ποιες μπορεί να είναι οι παρεμβατικές στρατηγικές για τη βελτίωσης της αρνητικής εικόνας ενός τουριστικού brand.

Ο John A. Daly είναι ο Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στον όμιλο Swiss Education Group, έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους της Ελβετίας ο οποίος περιλαμβάνει στο δυναμικό του τα παγκοσμίου φήμης Cesar Ritz Colleges, Hotel Institute Montreux, και άλλα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ο ομιλητής έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πρόσκληση του American College of Thessaloniki στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εκπαιδευτικών ομίλων για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί το ACT στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική γλώσσα.  H είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

Το ACT – American College of Thessaloniki θα διαθέτει χώρο στην Philoxenia (Περίπτερο 13, θέση Ε1) καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης ( 18 – 20 Νοεμβρίου, 10:00-20:00).