Start Up Safary Athens 2016 | Eκδήλωση έναρξης του προγράμματος «Incubator»

    Από: Startup Team

Εκδήλωση Έναρξης Προγράμματος «Incubator»

18 Νοεμβρίου 2016, 19.00 @ Europe Direct Δήμου Αθηναίων

Το κέντρο κοινωνικής επιχειρηματικότητας Solidarity Mission, συμμετέχει στο Start Up Safary Athens 2016 με την εκδήλωση έναρξης του προγράμματος «Incubator». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προγράμματα Social Entrepreneurship Incubator, Accelerator & Academy, τα οποία υπόσχονται πως θα αναπτύξουν το Οικοσύστημα των Κοινωνικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας.

Παρευρισκόμενοι θα είναι οι συντελεστές του Solidarity Mission, εκπρόσωποι των υποστηρικτών των προγραμμάτων και οι εκκολαπτόμενοι κοινωνικοί επιχειρηματίες που θα φιλοξενηθούν στη Θερμοκοιτίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, προκειμένου να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους.

Επίσης, όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα επιχειρηματικής υποστήριξης και εκπαίδευσης που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τον κοινωνικό αντίκτυπο της επιχείρησής τους.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης

19.00-19.30 Προσέλευση.

19.30-19.45 Χαιρετισμός από τους εκπροσώπους των υποστηρικτών.

19.45-20.15 «Τα καινοτόμα προγράμματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Solidarity Mission» – Απόστολος Παπαλεξίου, Founder & Executive Director του Solidarity Mission.

20.15-20.30 «Η εκπαίδευση και δια βίου μάθηση ως παράγοντες βιωσιμότητας των κοινωνικών επιχειρήσεων» – Σπύρος Κοττώρης, MBA, Training Director του Solidarity Mission.

20.30-20.45 «Οι αναπτυξιακοί διάλογοι του Coaching & Mentoring σαν μέσο ανάπτυξης κοινωνικών επιχειρηματιών» – Άγγελος Δερλώπας, PCC, CMC, Mentoring & Coaching Supervisor του Solidarity Mission, Ιδρυτής της Positivity Coaching.

20.45-21.00 Ερωτήσεις κοινού.

21.00-21.30 Συζήτηση & Δικτύωση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμος Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα (είσοδος από Σόλωνος).