Οι Industry Disruptors Game Changers το Athens Startup Safari

    Από: Startup Team

Οι Industry Disruptors Game Changers (ΙD-GC), συν-οικοδεσπότες της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, συμμετέχουν στο Startup Safari Athens. To Σάββατο 19/11 από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, στο χώρο της νέας θερμοκοιτίδας IN*vent (Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι), οι IDGC έχουν σχεδιάσει μία ημέρα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία και σας αναμένουν για να τη μοιραστούν μαζί σας.

IN*vent

Στις 12:15 θα παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα εκκίνησης επιχειρήσεων IN*vent, που έχει σχεδιαστεί από τους IDGC και το ΕΜΠ με τη στήριξη της ΕΕΚΤ και των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας, υπό την αιγίδα του ΥΠΟΜΕΔΙ. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δημιουργήσει πραγματικές ευκαιρίες και να στηρίξει νέους επιχειρηματίες που τολμούν να σχεδιάσουν προϊόντα & υπηρεσίες, να παράξουν καινοτομία και να επιχειρήσουν εντός και εκτός της ελληνικής αγοράς.

Founder Institute

Στις 14:30 ελάτε να γνωρίσετε τους «επιζώντες» του Founder Institute. Για 3η χρονιά, οι IDGC τρέχουν το πρόγραμμα του Founder Institute, του μεγαλύτερου τεχνολογικού επιταχυντή σε επίπεδο ιδέας παγκόσμια. Από τα 50 startups που έχουν περάσει από το πρόγραμμα, 11 εταιρίες έχουν συσταθεί και θα είναι εδώ να σας μιλήσουν για μαθήματα σύγχρονης επιχειρηματικής επιβίωσης “Founder Institute: Survival of the Fittest“.

Entrepreneurs Organisation

Για το τέλος της ημέρας, στις 16:45 οι IDGC σε συνεργασία με το ΕΟ Greece φιλοξενούν την παρουσίαση του Global Student Entrepreneur Award. Μαζί, ο Phillip Brinkmann, CEO, travelplanet24.com παρουσιάζει τη διαδρομή του «From Startup to Scale Up» και η Ναταλία Κριτσάλη, Βlood-e μοιράζεται μαζί μας “How I met 2billion worth of entrepreneurs in 2 days”.

 

 

Date: Σάββατο 19/11/2016

Open doors:  12:00 – 18:00

 

12:15 – 14:15  In*vent Launch

14:30 – 16:30 Founder Institute: Survival of the Fittest

16:45 – 17:30 Global Student Entrepreneur Award

 

Venue: Ιn*vent

Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι