Στις 23 Νοεμβρίου επιβραβεύουμε τις Άριστες Επιχειρήσεις και αναδεικνύουμε τον Έλληνα Quality Leader of the Year

    Από: Startup Team

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ!

 

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 (ώρα 18.00) η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, Investors in People καθώς και του Βραβείου για τον Έλληνα Quality Leader of the Year 2016.

Όπως κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ, τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2016» θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εταιρίας «Γ. Κοντογεώργης» (Λεωφ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Πατήσια), όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων των 400 στελεχών, μελών της Εταιρίας, ακαδημαϊκών, εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο «Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας», που αυτή τη χρονιά φιλοξενείται στο φουαγιέ της ΕΕΔΕ. Στα ειδικά περίπτερα του Χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από τη διαδρομή τους προς την Αριστεία. Συμμετέχουν οι Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε., Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,  Genesis Pharma S.A., Intermed S.A. και Uni-Pharma Α.Β.Ε.Ε..

Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Uni–Pharma Α.Β.Ε.Ε. και Intermed S.Α. Χορηγοί οι Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε. και Genesis Pharma S.A. Υποστηρικτής η εταιρεία Κανδαράκης. Χορηγοί Επικοινωνίας η Boussias Communications, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και τα περιοδικά European Business Review και Manager και το Skywalker.gr  . Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας οι Global Sustain και naftemporiki.gr. Τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.