Open Coffee Athens #83

    Από: Startup Team

Το Open Coffee επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη αυτή την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Σας περιμένουμε από τις 6 το απόγευμα ως αργά το βράδυ για startup networking χωρίς γραβάτα μαζί με το πιο tech κοινό της πόλης.

Οι ομιλίες έχουν ως εξής:

Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο 3,5 ίππων; Αν ο κινητήρας του ζύγιζε λιγότερο από τρία κιλά; Η Paradox Kinetics – Electromotive Systems(http://paradoxkinetics.com/) κατασκευάζει τα πιο ελαφριά και αποδοτικά μοτέρ της αγοράς, ο ιδρυτής της George Filiotis (www.linkedin.com/in/geordi-filiotis-089aaa) θα μοιραστεί περισσότερα.

– Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προϊόντων hardware προϋποθέτει την προσομοίωση των ιδιοτήτων τους σε κατάλληλο λογισμικό. Η Fieldscale (ht), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατασκευάζει το πρώτο εργαλείο στον κλάδο που τρέχει στο σύννεφο, με ταχύτητες πολλαπλάσιες του ανταγωνισμού και χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Οι ιδρυτές της George Bontzios (www.linkedin.com/in/yiorgosbon) και George Bouzianas (gr.linkedin.com/in/georgebouz) θα εξηγήσουν τις λεπτομέρειες.

– Η εύρεση κατάλληλης νομικής συμβουλής αποτελεί ακόμη και σήμερα δυσεπίλητο πρόβλημα για επιχειρηματίες και μη. Το instalaw(www.instalaw.gr/) επιχειρεί να το λύσει δημιουργώντας ένα λειτουργικό marketplace για νομικούς, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε αξιόπιστη νομική συμβουλή για όλους. Η ιδρύτρια Myrto Tsima(www.linkedin.com/in/myrto-tsima-386b7b24) θα παρουσιάσει το όραμα και τα πλάνα της για τα επόμενα βήματα της πλατφόρμας.

– Το The People’s Trust (http://www.thepeoplestrust.org/) παρέχει ποσό ως και 10 χιλιάδων ευρώ και συμβουλευτικές υπηρεσίες _χωρίς αντάλλαγμα_ σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μία βιώσιμη επιχείρηση που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Για όσους ψάχνουν τα βασικά για να ξεκινήσουν, ο Paul Kidner (www.linkedin.com/in/paulkidner), General Manager, θα μοιραστεί τις λεπτομέρειες.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια. 

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Thanks for sharing, ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.