«Α TASTE OF CHANGE» | ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ FEAST THESSALONIKI ΚΑΙ ΤΟΥ DUKAKIS CENTER ΤΟΥ ACT

    Από: Startup Team

«Α TASTE OF CHANGE»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ FEAST THESSALONIKI ΚΑΙ ΤΟΥ DUKAKIS CENTER ΤΟΥ ACT

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, 19:00

Πολυχώρος WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)

Ανοιχτό, δημόσιο δείπνο

για τη μικροχρηματοδότηση projects με κοινωνικό προσανατολισμό & Ομιλία της Dorie Clark, marketing strategy and branding expert με τίτλο: “Marketing for Social Change”

To FEAST Thessaloniki και το Michael and Kitty Dukakis Center for Public and Humanitarian Service του ACT (American College of Thessaloniki) συνδιοργανώνουν την  εκδήλωση “A Taste of Change” με θέμα την επίλυση των νέων κοινωνικών προκλήσεων μέσω καινοτόμων εργαλείων και εγχειρημάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη).

Κεντρική ομιλήτρια και προσκεκλημένη του Dukakis Center είναι η Αμερικανίδα Dorie Clark, marketing strategy and branding expert, που μελετά επί σειρά ετών τη διαδικασία μέσω της οποίας οι επαγγελματίες αναγνωρίζονται ως ειδικοί στον τομέα τους, όπως και τον τρόπο με τον οποίο η ειδίκευση λειτουργεί ως μοχλός επαγγελματικής καταξίωσης. Στην ομιλία της η Αμερικανίδα σύμβουλος επιχειρήσεων και  συγγραφέας των best seller “Reinventing You’ και “Stand Out” θα μιλήσει στο κοινό για τον ρόλο και την αξιοποίηση του marketing στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Αμέσως μετά θα παρουσιαστούν  στο κοινό τρία (3) projects που φιλοδοξούν να επιφέρουν λύσεις σε κοινωνικά ζητήματα και αναζητούν μικροχρηματοδότηση για την υλοποίησή τους. Η μικροχρηματοδότηση θα προέλθει από το κοινό της εκδήλωσης, που με 10 ευρώ συμμετέχει στο δείπνο που ακολουθεί και έχει δικαίωμα μίας (1) ψήφου. Το project με τις περισσότερες ψήφους κερδίζει την κοινωνική χρηματοδότηση του FEAST η οποία προκύπτει από τα έσοδα της βραδιάς.

Οι ομάδες είναι:

«Α TASTE OF CHANGE» | ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ FEAST THESSALONIKI ΚΑΙ ΤΟΥ DUKAKIS CENTER ΤΟΥ ACT

#1 Give: Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Give, επιχειρεί να φέρει λύσεις σε  προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, στοχεύοντας στην εύρεση ποιοτικής φροντίδας και περίθαλψης από εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό και στην κοινωνική ενσωμάτωση μέσω της εργασίας.

#2 Citizens & Activists: Πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα με στόχο να φέρει κοντά την κοινότητα της ακτιβιστικής δράσης με τους πολίτες, παρέχοντας εργαλεία ενημέρωσης, επικοινωνίας και συνεργασίας και έχοντας ως απώτερο σκοπό την αύξηση της ενασχόλησης των πολιτών με τα κοινά.

#3 CEPICitizen Engagement Policy Innovation: Το CEPI είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης πολιτικής καινοτομίας. Συγκεκριμένα, το CEPI επικεντρώνεται στην ενημέρωση γύρω από καινοτόμες και εφαρμόσιμες πολιτικές ιδέες, κάθε μία εκ των οποίων αφορά ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα ή ευκαιρία, στην καλλιέργεια νοοτροπίας πολιτικής επιχειρηματολογίας και στην προσέγγιση της συζήτησης καινοτόμων πολιτικών που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας με φρέσκο και υπεύθυνο τρόπο.

Για πρώτη φορά το FEAST Thessaloniki εξασφάλισε επιπλέον βραβεία για όλους τους συμμετέχοντες, όπως δωρεάν επιχειρηματικό consulting, σχεδίαση λογοτύπου και νομική συμβουλή.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ηλεκτρονικά goo.gl/45xygD

 

Για περισσότερες πληροφορίες feastingreece@gmail.com, dukakis-center@act.edu