Χρυσό βραβείο για τo e-satisfaction

    Από: Startup Team

Ακόμα μια διάκριση για το e-satisfaction, τη #1 humanized marketing πλατφόρμα για το e-Business, καθώς αναδείχθηκε Gold Winner στα e-volution awards, ως το καλύτερο εργαλείο που συνδυάζει έρευνα και μάρκετινγκ.

Η διάκριση αυτή έρχεται σαν επιβράβευση σε μια σειρά νέων δυνατοτήτων που λάνσαρε το e-satisfaction το τελευταίο διάστημα. Οι e-επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το e-satisfaction πέτυχαν μια σειρά στόχων, όπως η αύξηση πωλήσεων και το engagement των πελατών τους, χρησιμοποιώντας Humanized Marketing μηχανισμούς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα χρήσης του e-satisfaction είναι:

 

  • Η αύξηση του τζίρου που κατάφερε το www.maisonmarasil.com/gr αξιοποιώντας τον μηχανισμό Refer a Friend του e-satisfaction
  • Η αύξηση του engagement αλλά και του awareness που πέτυχε το www.spitishop.gr προωθώντας έναν διαγωνισμό εμφανίζοντας ένα Facebook Post σε πελάτες που μόλις αγόρασαν, πετυχαίνοντας το εντυπωσιακό 43% click rate

Περισσότερες από 150 e-επιχειρήσεις, όπως οι Pizza Fan, MyShoe.gr, ΑΒ Βασιλόπουλος, CosmosSport.gr, Intersport.gr και Ψυχογιός χρησιμοποιούν το e-satisfaction, αποδεικνύοντας καθημερινά την αξία που δίνει η #1 Humanized Marketing πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για το e-business.

Τι είναι το e-satisfaction.com

Το e-satisfaction.com είναι η #1 Humanized Marketing Πλατφόρμα για το e-Business που συνδυάζει customer feedback με ενέργειες marketing, έχοντας ως τελικό στόχο τη διατήρηση ή την επαναφορά πελατών (customer recovery) στον online κόσμο. Το e-satisfaction.com χρησιμοποιείται από περισσότερα των 140 e-Businesses, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ορισμένα από τα μεγαλύτερα e-Businesses της Ελλάδας.