Αυτός είναι ο πιο αξιοθαύμαστος τεχνολογικός ηγέτης για φέτος

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Τι πιστεύουν εκατοντάδες ιδρυτές startups για τον κορυφαίο μάνατζερ στον κόσμο των τεχνολογικών επιχειρήσεων.

Σε μια νέα έρευνα εκατοντάδων ιδρυτών startups, το 23% δήλωσε ότι θαυμάζει περισσότερο από όλους τον Έλον Μασκ, τον επικεφαλής της Tesla Motors και της SpaceX. Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon ήρθε δεύτερος κερδίζοντας το 10% των προτιμήσεων ενώ ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έλαβε 6% και ο Στιβ Τζομπς 5%.

Οι απαντήσεις δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας State of Startups από το VC First Round Capitals στο πορτφόλιο του οποίου βρίσκονται εταιρείες όπως η Uber. Για τις ανάγκες της έρευνας συμμετείχαν περισσότεροι από 700 ιδρυτές startups και απάντησαν σε μια μεγάλη γκάμα ερωτήσεων που αφορούσαν τα πάντα. Από την ατμόσφαιρα των επενδύσεων ως τις ευκαιρίες εταιρικής ανάπτυξης.

Πρόκειται για τη δεύτερη έρευνα της συγκεκριμένης εταιρείας και ο Μασκ είχε ψηφιστεί ξανά πιο αξιοθαύμαστος τεχνολογικός ηγέτης για το 2015.

Σχετικά με τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας, διαπιστώθηκε μεγάλη βελτίωση στο κλίμα των startups. Αν και το 2015 το 73% των ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων πίστευε ότι ο χώρος αποτελεί κατά ένα ποσοστό μια φούσκα, φέτος αυτό το νούμερο έπεσε στο 53%.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com