Συνέντευξη startup.gr: Σταύρος Θεοδωράτος Grow-Digital.gr

    Από: Startup Team

Ο Σταύρος είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων του ΑΤΕΙ Πειραιά. Κατέχει δίπλωμα εξειδίκευσης στο Digital Marketing του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google. Η εμπειρία του ως Web Developer και πλέον ως Digital Marketer, τον καθιστά ικανό όχι μόνο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του τεχνικού κομματιού μιας Digital Marketing στρατηγικής, αλλά και στην ανάλυση, αξιολόγηση και βελτιστοποίησή της γενικότερα.

Δηλώνει fan του Growth Hacking, του Inbound Marketing και φυσικά του www.grow-digital.gr.

Τι είναι το Grow-Digital;

Το Grow-Digital αποτελεί ένα σύγχρονο ενημερωτικό news portal που δραστηριοποιείται γύρω από το Digital Marketing. Στοχεύει παράλληλα σε διαφορετικά personas, όπως Web Developers, Inbound Marketers, Copywriters, SEO Experts, αλλά και στον απλό μικρομεσαίο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να εξελίξει ψηφιακά την επιχείρησή του.

Αυτό που κάνει το Grow-Digital ξεχωριστό είναι ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας του. Δεν υπάρχει καμία επιχείρηση που κρύβεται πίσω από αυτό, κανένα agency που θέλει να «μετατρέψει» σε πελάτες τους επισκέπτες του. Το Grow-Digital έχει ως στόχο την ενημέρωση, εκμάθηση και εξοικείωση του ελληνικού κοινού με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους, αυτόν του Μarketing. Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων του.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος σας;

Παρακολουθώντας εντατικά τα ξένα blogs και news portals που δραστηριοποιούνται γύρω από το Digital Marketing, ένιωσα ότι κάτι λείπει από την ελληνική Digital σκηνή. Έτσι, με πείσμα και σκληρή δουλεία ξεκίνησα από το μηδέν ένα υποτυπώδες business plan, μέχρι που πριν από λίγους μήνες πήρε μορφή και ακούει στο όνομα www.grow-digital.gr. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι, το Grow-Digital γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό, από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια η ομάδα μου να μεγαλώσει και το Grow-Digital να καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού κοινού.

Τι μπορεί κανείς να βρει στο Grow-Digital;

Το Grow-Digital δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα ξενόγλωσσα Digital Marketing news portals. Με περιεχόμενο από Infographics και Ηow – Τo Guides, μέχρι Tips n’ Tricks και Interviews -από καταξιωμένα στελέχη της Ελληνικής αγοράς- το Grow-Digital έχει θέσει σαν βάση την κατασκευή και αναπαραγωγή ποιοτικού και διδακτικού περιεχομένου, με σεβασμό στο ελληνικό κοινό.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Να γίνουν μέρος της προσπάθειας αυτής και να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να προβάλουμε και να αναδείξουμε μαζί τις ιδέες τους. Στο Grow-Digital στηρίζουμε το Startup community και θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε στον αγώνα που δίνουν τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Το όνομα ‘’Grow-Digital’’ υποδηλώνει άλλωστε και το σκοπό που επιτελεί. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το startup.gr για την ευκαιρία που μου έδωσε να μιλήσω για το Grow-Digital, αλλά και για τη βοήθεια που παρέχει γενικότερα στο ελληνικό startup community.