Το Impact Hub Athens σας προσκαλεί στον κύκλο πρωινών σεμιναρίων Artwaykenings™ by wellenwide!

    Από: Startup Team

Είστε έτοιμοι για ένα ξύπνημα διαφορετικό από τα άλλα;

Το Impact Hub Athens σας προσκαλεί στον κύκλο πρωινών σεμιναρίων Artwaykeningsby wellenwide! Μία εμπειρία για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Σε εργαστήριο καινοτομίας και δημιουργικότητας ανοιχτό στους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων μετατρέπονται οι χώροι του Impact Hub Athens νωρίς το πρωί κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς φιλοξενούν το πρόγραμμα σεμιναρίων Artwaykeningsby wellenwide.

Σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τις Τέχνες στην καρδιά της επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης, τα Artwaykeningsby wellenwide πραγματοποιούνται στις 08.00 το πρωί κάθε δεύτερης Παρασκευής του μήνα από εισηγητές που φέρουν τη διττή τεχνογνωσία: του επιχειρείν και της τέχνης.

Τα σεμινάρια διαρκούν μόλις μία ώρα και περιλαμβάνουν εισήγηση για το γιατί οι Τέχνες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, και πρακτική για το πώς μπορούν να το κάνουν αυτό. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και είναι ανοιχτά σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες. Η θεματική του Artwaykeningsby wellenwide του Φεβρουαρίου, είναι No Comfort – «αναζητώντας τον ήχο μου στις παύσεις» με μεθόδους δανεισμένες από το Θέατρο.

«Οι τέχνες μπορούν να διαδραματίσουν στρατηγικό ρόλο στη βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων γιατί αποτελούν τη βασική οδό για την εξέλιξη της κριτικής και αναλυτικής σκέψης, την αναζήτηση νέων ιδεών, τη σύνθεση, την εμβάθυνση, την ανάλυση του λάθους, την ενσυναίσθηση» δηλώνει η Σοφία Χαλκίδου, επικεφαλής των Artwaykenings™ by wellenwide

Η Community Manager του Impact Hub Athens, Έλενα Λάμπρου αναφέρει: «Ως θερμοκοιτίδα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας το θέμα της αναζήτησης νέων εργαλείων για τη βελτίωση και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων μάς απασχολεί διαρκώς. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Artwaykeningsby wellenwide, τον κύκλο του πρώτου ανοιχτού διαλόγου για το στρατηγικό ρόλο που μπορεί να παίξουν οι Τέχνες ως επιλογές και λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς».

Info

Artwaykenings™ by wellenwide

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 08.00 – 09.00 π.μ. (και κάθε δεύτερη Παρασκευής του μήνα)

Χώρος διεξαγωγής: Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – μετρό Μοναστηράκι)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Impact Hub Athens: goo.gl/kBSswz

Facebook Event: goo.gl/R7wmtu


Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προεγγραφή μέσω Eventbrite: goo.gl/7D1EZM

*οι ονομασίες artwaykening και artwaykenings αποτελούν εμπορικά σήματα της εταιρίας wellenwide