Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η Λάρισα στο επίκεντρο της Καινοτομίας !

    Από: Startup Team

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Λάρισα.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.

Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEI Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Θεσσαλίας,  του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του TEI Θεσσαλίας.

Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας,ιδρυτής της OramaGroup.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/larisa/

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου  2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30)

Πού: Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, Λάρισα 412 22)

Website: StartingUp.eu/roadshow/larisa/

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu