Open Coffee Athens #85

    Από: Startup Team

Το Open Coffee επιστρέφει αυτή την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς με 5 startups επί σκηνής και ατελείωτο networking πριν και μετά, συνοδεία καφέ χωρίς γραβάτα.

Θα εμφανιστούν οι:

  • Ο Δημήτρης Καλαβάσης (Dimitris Cal, www.linkedin.com/in/dimitris-kalavasis-76849371/), ιδρυτής, θα παρουσιάσει το RoadCube(roadcube.com/). Η εφαρμογή φιλοδοξεί να παρέχει πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε οτιδήποτε χρειάζεται ένας οδηγός, από τη βενζίνη και το πάρκινγκ, ως το πλύσιμο και τις επισκευές.

 

  • Ο Thanos Kosmidis (www.linkedin.com/in/tkosmidis/), ιδρυτής, θα μιλήσει για την πορεία και το μέλλον της Care Across (www.careacross.com/), εταιρείας που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο. Θα παρουσιάσει τις κύριες τεχνολογίες, το επιχειρηματικό μοντέλο, τις νέες υπηρεσίες, καθώς και τις προκλήσεις του επιχειρείν στην ψηφιακή υγεία σε διεθνές επίπεδο.
  • Ο Evangelos Karapetsas (www.linkedin.com/in/evangeloskarapetsas/), συνιδρυτής, θα παρουσιάσει τον Neil (www.neilthelittleexplorer.com/),ένα smart toy που φιλοδοξεί να φέρει τη γνώση στο καθημερινό παιχνίδι των παιδιών, ενώ βοηθά τους γονείς να αναγνωρίσουν τις κλήσεις και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους.
  • Ο Isidoros Sideridis (www.linkedin.com/in/sideridis/), ιδρυτής, θα παρουσιάσει την Pobuca (pobu.ca/), μία υπηρεσία που επιτρέπει σε εργαζομένους να έχουν εύκολη πρόσβαση και επικοινωνία με το σύνολο των επαφών της επιχείρησης τους. Ο Ισίδωρος έχει μακρά εμπειρία στον παραδοσιακό χώρο υπηρεσιών λογισμικού, και θα περιγράψει επίσης την μετάβαση σε startup περιβάλλον.
  • Ο Andreas Grammatis (www.linkedin.com/in/andreasgrammatis), ιδρυτής του Douleutaras.gr (www.douleutaras.gr/), θα παρουσιάσει το ομώνυμο marketplace που συνδέει κάθε μήνα περισσότερους από πέντε χιλιάδες χρήστες με τρεις χιλιάδες επαγγελματίες διακοσίων ειδικοτήτων, καθώς και τα βήματα που μεσολάβησαν ως την ανάπτυξη και ωρίμανση του.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στοopencoffee.gr/2017/02/12/open-coffee-athens-lxxxv/.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.