Το Taxibeat γίνεται μέλος του mytaxi

    Από: Startup Team

Από χθες το Taxibeat έγινε μέλος του mytaxi, της κορυφαίας εφαρμογής κλήσης ταξί στην Ευρώπη!

Μέσω της εξαγοράς της Taxibeat, η mytaxi σχεδιάζει να επιταχύνει τη διεθνή επέκταση της εφαρμογής της για την κλήση και κράτηση ταξί στην Ευρώπη. Με έτος παρουσίασης το 2009, το mytaxi ήταν η πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που επέτρεπε την απευθείας σύνδεση μεταξύ χρηστών και οδηγών ταξί.

Μ’ έναν παγκόσμιο όγκο που ξεπερνά τις 10 εκατομμύρια λήψεις (downloads), με πάνω από 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς και διαθεσιμότητα σε πάνω από 50 πόλεις, σε 9 Ευρωπαϊκές χώρες, το mytaxi αποτελεί τον πρόδρομο στον τομέα των εφαρμογών κλήσης και κράτησης ταξί. Η Ελλάδα θα γίνει η δέκατη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η mytaxi.

Τι σημαίνει αυτό;

Προς το παρόν η εφαρμογή θα παραμείνει ακριβώς η ίδια και θα μπορείς να την χρησιμοποιείς όπως και πριν. Τους επόμενους μήνες οι τεχνικές ομάδες του Taxibeat και του mytaxi θα συνεργαστούν ώστε να έχεις στα χέρια σου μια ενοποιημένη εφαρμογή, με το όνομα mytaxi.

Με αυτή την εφαρμογή στο κινητό σου, θα μπορείς θα καλείς ταξί σε οποιαδήποτε από αυτές τις 50 Ευρωπαϊκές πόλεις και αν ταξιδέψεις.

Τόσο για την Taxibeat όσο και για την mytaxi το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο: Θα δουλέψουμε μαζί για να επεκταθούμε και σε άλλες αγορές, να προσθέσουμε καινούργιες υπηρεσίες και να ενδυναμώσουμε την εφαρμογή σε όλες τις αγορές.

Μια καινούργια διαδρομή ξεκινάει!