Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας – Φτιάξε τη δικιά σου Startup σε 48 ώρες!

    Από: Startup Team

Με πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και με τη συνεργασία του Mediterranean College, διοργανώνεται ο πρώτος διαγωνισμός νεανικής επιχειρηματικότητας UpStart48 , στις 21-23 Απριλίου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Με την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων, δημιουργικοί άνθρωποι με πάθος και διάθεση να αλλάξουν τον κόσμο καλούνται να θέσουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους και να δημιουργήσουν τη δικιά τους startup επιχείρηση σε 48 ώρες!

Πώς λειτουργεί το event

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στο UpStart48, δεν απαιτείται καμία συγκεκριμένη ιδιότητα παρά μόνο να είναι δημιουργικός και να αγαπάει την καινοτομία. Αφορά άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, άνω των 18 χρονών, και η συμμετοχή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.upstart48.com.

Αναλυτικότερα, σε 48 ώρες οι συμμετέχοντες δημιουργούν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής. Κατά την διάρκεια του event, έμπειροι μέντορες συζητούν με τις ομάδες και τις βοηθούν να διαμορφώσουν το προϊόν και την στρατηγική τους. Την Κυριακή, 23 Απριλίου, οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους μπροστά σε μία κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα με βάση τη βιωσιμότητα και την πρωτοτυπία του επιχειρηματικού πλάνου.

Αίτηση συμμετοχής/Εγγραφή

Τα εισιτήρια για το UpStart48 διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό. Για περισσότερες πληροφορίες της εκδήλωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310552406, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης ή την σελίδα στο Facebook.