ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ; ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ 300 ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΚΟΥΝ

    Από: Startup Team

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις  22 Μαρτίου 2017, στις 13:00

Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ΑCTAmerican College of Thessaloniki διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Business Plan Competition».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και θα απονείμει στα 5 καλύτερα επιχειρηματικά πλάνα 5 βραβεία 4.000 ευρώ το καθένα και  τα οποία προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn. Τα τρία προηγούμενα χρόνια στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών συμμετείχαν 387 ιδέες από όλη την Ελλάδα και αναδείχθηκαν 15 νικήτριες ομάδες. Οι νικητές εξασφάλισαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνείς Διαγωνισμούς Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας κερδίζοντας μεγάλες ευκαιρίες χρηματοδότησης, προσχώρησαν σε μεγάλα δίκτυα έμπρακτης καθοδήγησης (mentoring), και δημιούργησαν συνεργασίες που συνέβαλαν θετικά στην ανάπτυξή τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν με βάση τις ιδέες που θα καταθέσουν, τη δυνατότητα και ετοιμότητα ανάπτυξης της ιδέας, ενώ θα αξιολογηθούν και οι προσωπικές επιχειρηματικές ικανότητες, η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ευχέρεια τους. Οι νικητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για την εκπόνηση του σχεδίου τους από έμπειρους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν την περιγραφή της ιδέας τους (μέχρι 300 λέξεις) για το επιχειρηματικό πλάνο τους έως και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στις 13:00 στο www.act.edu/businessplan

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.act.edu/businessplan, να επικοινωνήσουν στο e-mail: business_school@act.edu ή να απευθυνθούν στο τηλ. 2310  398.347 (κ. Αθηνά Νουσιοπούλου 10π.μ – 4μ.μ)