Ο Bill Thomas εκλέγεται Πρόεδρος της KPMG Global

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

O Πρόεδρος της KPMG για τη περιοχή της Αμερικής θα διαδεχτεί τον John Veihmeyer ως Πρόεδρος της KPMG Global μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

 

Ο William Β. Thomas, 49, έχει εκλεγεί Πρόεδρος της KPMG International. Θα είναι επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου οίκων της KPMG για μια θητεία 4 ετών, η οποία θα ισχύει από την 1η Οκτώβριου 2017, και θα διαδεχτεί τον John B. Veihmeyer, 61, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του ως Πρόεδρος και αποχωρεί από τον οίκο, στο τέλος Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Bill Thomas, ο οποίος εξελέγη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο της KPMG International, επιτέλεσε Πρόεδρος της KPMG για την περιοχή της Αμερικής από το 2014 και έχει υπάρξει μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου από το 2009. Έχει ηγηθεί του καθορισμού της παγκόσμιας στρατηγικής της KPMG και έχει αποτελέσει πρωτοπόρος στην προώθηση υψηλού επιπέδου πολιτισμού σε όλο το δίκτυο της KPMG.

Ο Bill, ως Εκτελεστικός Διευθυντής και Συνέταιρος της KPMG στον Καναδά από το 2009 μέχρι το 2016, οδήγησε τον οίκο στην επίτευξη ισχυρής ανάπτυξης στην αγορά, καθώς και στην πραγματοποίηση στρατηγικών επενδύσεων που συνέβαλαν στην επέκταση των δυνατοτήτων του οίκου. Στα 28 του χρόνια με την KPMG, ο Bill έχει επίσης υπηρετήσει σε μια σειρά από ηγετικούς ρόλους στον καναδικό οίκο, αλλά και στην KPMG International, και έχει υπάρξει Συνέταιρος στις Ελεγκτικές Υπηρεσίες για επιφανείς πελάτες σε διάφορους τομείς επιχειρήσεων. «Αποτελεί μεγάλη τιμή το ότι έχω εκλεγεί Πρόεδρος της KPMG International. Ο John Veihmeyer είναι εξαιρετικός ηγέτης και πρότυπο, ο οποίος έχει ενδυναμώσει σημαντικά την KPMG με τη δέσμευσή του για ποιότητα και ακεραιότητα, και τη αφοσίωση του στην κουλτούρα του παγκόσμιου οργανισμού μας. Προτίθεμαι να ενισχύσω τις βάσεις που ο John έχει θέσει, και να βοηθήσω τους 190.000 επαγγελματίες της KPMG ανά το παγκόσμιο για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κάλυψη των ραγδαία αυξανόμενων αναγκών των πελατών. Είμαι πεπεισμένος ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι από τα πιο δυναμικά που έχει βιώσει το επάγγελμα μας, και είμαι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που έχει η KPMG”.

John Veihmeyer ανέφερε “Με εξαιρετική περηφάνια ανακοινώνω ότι ο Bill Thomas έχει εκλεγεί για να με διαδεχτεί ως Πρόεδρος της KPMG International. Ο Bill κατέχει δεξιότητες και εμπειρία που θα ωφελήσουν την KPMG και τους πελάτες που υπηρετούμε. Ως επικεφαλής της KPMG για την περιοχή της Αμερικής και του καναδικού οίκου, ο Bill κατέχει ηγετικές επιδόσεις ποιότητας ανάπτυξης, καινοτομίας και συνεργασίας. Αλλά αυτό που διακρίνει τον Bill περισσότερο είναι η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια, το πάθος και η προσωπική δέσμευση. Είμαι βέβαιος ότι η αυθεντική ηγεσία του Bill θα φέρει τεράστια αξία στην KPMG, στον κόσμο μας και στους πελάτες μας. ”


διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works