Τιμητική διάκριση του Νίκου Δρανδάκη στην τελετή απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Awards 2017

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 19:30 στον χώρο «Προορισμός» Παπαστράτος (Γραβιάς 25, Πειραιάς), θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards, μία μεγάλη γιορτή του ελληνικού καινοτόμου επιχειρείν.

Στα πλαίσια της τελετής ο Νίκος Δρανδάκης, Founder & CEO του Taxibeat, ένας από τους πλέον επιτυχημένους έλληνες επιχειρηματίες που ανέδειξε το ελληνικό startup οικοσύστημα θα τιμηθεί με Τιμητικό βραβείο. Το Taxibeat είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα mobile application που απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης ταξί, δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να εντοπίσουν όλα τα διαθέσιμα ταξί που βρίσκονται κοντά τους και να καλέσουν όποιο προτιμούν, με ένα tap στην οθόνη του smartphone  τους. Το Taxibeat επεκτείνεται ραγδαία στο εξωτερικό, ήδη βρίσκεται σε 5 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει και σημαντική χρηματοδότηση.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα είναι το κλείσιμο ενός ολοήμερου αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση. Η ημέρα περιλαμβάνει την διαγωνιστική διαδικασία με τις παρουσιάσεις των εταιρειών στα πάνελς των mentors, το bootcamp με τις προσωπικές συμβουλευτικές συναντήσεις των shortlisted εταιρειών,  όπου θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές μέσω προσωπικών συναντήσεων με mentors, investors και business angels και τέλος την τελετή απονομής των βραβείων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι νικήτριες εταιρείες, ολοκληρώνοντας έτσι σε εορταστικό κλίμα την μεγάλη εκδήλωση για τα startup στην χώρα μας.

Όλα αυτά, διότι στόχος της ευρύτερης διαδικασίας είναι όχι μόνο να επιβραβευθούν οι νέες καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις επιχειρήσεις αυτές στην προσπάθειά τους να διαγράψουν αναπτυξιακή πορεία.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, θα ανακοινωθεί και θα απονεμηθεί το βραβείο στον νικητή του μεγαλύτερου διεθνή φοιτητικού διαγωνισμού, Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site των βραβείων www.startupawards.gr