Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2017!

    Από: Startup Team

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2017

31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2017 | Αποθήκη Γ’ Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilder, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο event για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.

Υπο την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση το kariera.gr δίνει στις Ημέρες Καριέρας σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα:

  • Να κάνουν συνεντεύξεις για δουλειά με ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις
  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι θα τους κατατοπίσουν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το kariera.gr, ως συνοδοιπόρος της νέας γενιάς με μια σειρά υπηρεσιών όπως Οδηγός Καριέρας, Careerguide.grCoding School κ.α. και με παρακαταθήκη τη διεξαγωγή της πιο μεγάλης και σημαντικής εργασιακής έρευνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, «Καριέρα και Γενιά Υ» που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος ενισχύει ακόμη περισσότερο φέτος τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αγοράς εργασίας με τους νέους. Το kariera.gr 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου θα είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να δώσει βήμα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις αμέτρητες δυνατότητες των νέων ανθρώπων.

 

Είσοδος δωρεάν. Απαραίτητη εγγραφή στο careerguide.gr

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2017