Το Athens Startup Weekend University έρχεται στις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου!

    Από: Startup Team

Το Athens Startup Weekend University 2017 βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη φετινή του διοργάνωση!

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου στο Impact Hub Athens όπου φοιτητές από όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες μέσα σε 54 ώρες θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στην υλοποίηση της ιδέας τους, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων μεντόρων από μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρείες.

Εκτός αυτού, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ορισμένα από τα βραβεία, όπως χώρο στέγασης και πρόσβαση σε δεκάδες υπηρεσίες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να κάνουν πιο γρήγορη την ανάπτυξη της δικής τους εταιρείας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτοι, χωρίς απαραίτητα να έχουν κάποια δική τους επιχειρηματική ιδέα ή ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτουν διάθεση και ενέργεια να δουλέψουν και να καταφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με την ομάδα τους, την οποία θα διαμορφώσουν την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης.

Υπάρχουν περιορισμοί στις ιδέες;

Οι συμμετέχοντες, που διαθέτουν κάποια ιδέα, δεν έχουν συγκεκριμένους περιορισμούς ως προς τη μορφή της ιδέας τους. Η ιδέα μπορεί να αφορά την δημιουργία startup σχετικά με κάποια υπηρεσία, εφαρμογή ή προϊόν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα επιχειρήσεων που αναδείχθηκαν από τις 3 προηγούμενες διοργανώσεις και αναπτύσσονται μέχρι και σήμερα είναι οι Glovo-Ethelon (2012), 100mentors (2013), Parky (2015) και Xbots (2015).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Startup Weekend University 2017 στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης και κλείστε το εισιτήριο σας!

Για περισσότερες πληροφορίες
Εισιτήρια | Website | Facebook | Twitter | Email