Απλές λύσεις, smart εφαρμογές, επικερδείς εξαγορές

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

H εξατομικευμένη εκτύπωση σε μπλούζες, χαρτικά προϊόντα κλπ. παρουσιάζει μεγάλη άνθηση

 

Μια απλή ιδέα, μπορεί να έχει μια εξίσου -τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών- υλοποίηση. Αυτή η ιδέα, όταν προσφέρει λύσεις θα προσελκύσει και την συμφέρουσα εξαγορά, ακριβώς αυτό συνέβη και με την Kite.

H Αγγλική Startup Kite ιδρύθηκε το 2014 και έφτιαξε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία προσφέρει λύσεις εκτύπωσης και πώλησηςσε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω εφαρμογών στα Smartphones.

εξατομικευμένη εκτύπωση σε μπλούζες, χαρτικά προϊόντα κλπ. παρουσιάζει μεγάλη άνθηση τον τελευταίο καιρό με την Kite να προσφέρει όλα τα εργαλεία σε μια εταιρεία ή σε έναν επαγγελματία να πουλήσεις εύκολα και απλά εκτυπώσεις των σχεδίων ή των φωτογραφιών του μέσα απο φορητές συσκευές και τις αντίστοιχες εφαρμογές.

Τα Smartphone μας συγκεντρώνουν όλες σχεδόν τις φωτογραφίες μας και ο συνδυασμός με μια υπηρεσία εκτύπωσης μοιάζει ιδανικός. Αυτό αποδείχτηκε απο την πορεία της Kite αλλά και την πρόσφατη εξαγορά της απο την Canon Europe.

Δεν ανακοινώθηκε το ύψος της εξαγοράς αλλά οι υπηρεσίες της Kite θα δεχθούν μεγάλη ώθηση με το μεγάλο δίκτυο της Canon αλλά και τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works